Kokoonpano KeuPa-peliin

Jokerit pelaa perjantaina harjoituskauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun Tikkurilassa vastaan tulee KeuPa HT. Henri Risikko pelaa maalilla ja ketjuihin on tehty pieniä muutoksia Pitsiturnauksen jäljiltä.

Helsinkiläisille perjantain ottelu on kauden ensimmäinen täysimittainen peli. Tikkurilaan saapuu runsaslukuinen yleisö todistamaan kamppailua ja tunnelma on varmasti katossa. Liput myydään Ticketmasterin kanavien, esimerkiksi verkkosivujen kautta, eikä hallilla ole ovilipunmyyntiä.

Pitsiturnauksessa kaksi jälkimmäistä ottelua torjunut Risikko jatkaa helsinkiläisten maalilla. Ketjuihin ja pakkipareihin tulee pieniä muutoksia, kuten harjoituskaudella on tapana. Erilaisia kombinaatioita on hyvä kokeilla.

Pienten vammojen vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Juuso Fagerström, Joona Korhonen ja Onni Lind. Heidän on tarkoitus palata joukkueen harjoitusvahvuuteen ensi viikolla. Kokoonpanossa ovat täten tänään mukana U20-joukkueen hyökkääjät Aatu Wulff ja Lauri Saastamoinen. Mestis-ryhmän puolustajista Jimi Enckell ja Lauri Toikka pelaavat tänään U20-joukkueessa SaiPaa vastaan.

Jokereiden ja KeuPan välinen ottelu alkaa Tikkurilassa klo 18.30. Hallin ovet avataan klo 17.30. Tervetuloa nauttimaan jokerilätkästä paikan päälle!

Jokereiden kokoonpano:

25 Emil Kuusla - 22 Alexaner Forslund - 2 Emil Oksanen
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 51 Leevi Lemberg
94 Väinö Sirkiä (A) - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori
9 Mathias Hänninen - 45 Aatu Wulff - 42 Lauri Saastamoinen

11 Valtteri Jeskanen - 47 Saku Forsblom (C)
77 Santeri Haakana - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas (A) - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala - 56 Tuomas Nissinen

35 Henri Risikko (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

KeuPa vei jännitysnäytelmän jatkoilla - yleisöä Tikkurilassa 1671

Seuraava
Seuraava

Red Carpet -logo valkoisissa pelipaidoissa muuttuu