KeuPa vei jännitysnäytelmän jatkoilla - yleisöä Tikkurilassa 1671

Jokerit ja KeuPa HT tarjoilivat yleisölle viihdyttävän jääkiekko-ottelun perjantai-iltana Tikkurilassa. Punakeltaiset nousivat takaa rinnalle ja ohi, mutta joutuivat hallinnasta huolimatta taipumaan jatkoajalla.

Jokerit - KeuPa HT ja. 3-4 (0-2, 1-0, 2-1, 0-1)
Tilastot

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit ottelusta:

Tikkurilassa koettiin tunteikkaita hetkiä, kun kotijoukkue luisteli yleisön villisti kannustaen jäälle Foo Fightersin Pretender-kappaleen tahtiin. Tunnelma oli katossa pitkälle ensimmäistä erää, kunnes vierailija KeuPa otti johdon ylivoimalla Mestiksen viime kauden maalikuninkaan Joni Airon osumalla. Hetkeä myöhemmin Jani Siekkinen lisäsi johdon 2-0:aan.

Jokerit vei peliä ensimmäisessä erässä ja voitti laukaukset kohti maalia 11-4. Toisessa erässä meno tasoittui, ja helsinkiläiset saivat tärkeät alivoimatapot ensimmäisellä puolikkaalla. Jälkimmäinen olikin tämän jälkeen isäntien hallintaa.

Mathias Hänninen teki upean esityön Jokereiden avausmaaliin kotiyleisön edessä. Hyökkääjä vapautti puolustaja Atso Lehtisen toisesta aallosta maalintekoon. Tarkka laukaus viuhui ylänurkkaan ja yleisö pääsi ensimmäistä kertaa juhlimaan Gonna Fly Now'n tahtiin.

Kolmannessa erässä Jokerit otti komennon. Mathias Hänninen toi isännät tasoihin ja hetkeä myöhemmin Leevi Lemberg naulasi ylivoimalla helsinkiläiset johtoon. Molempien pelaajien laukaukset olivat millintarkkoja.

KeuPa ei kuitenkaan tästä lannistunut. Jokereiden johtomaalin jälkeen vieraat tulivat välittömästi rinnalle. Markus Lahtinen viimeisteli läpiajosta 3-3-maalin. Kamppailu eteni lopulta jatkoajalle, jossa KeuPa oli terävämpi. Leo Ring viimeisteli illan loppulukemiksi 4-3.

Jokerit jatkaa harjoituskauden pelejään ensi viikolla Turussa. TUTO-turnauksen avausottelussa on vastassa isäntäjoukkue perjantaina ja hallitseva Mestis-mestari haastetaan lauantaina.