Red Carpet -logo valkoisissa pelipaidoissa muuttuu

Jokerit on kuunnellut kannattajiensa palautetta ja yhdessä yhteistyökumppani Red Carpetin kanssa vaihtavat valkoisessa vieraspaidassa olleen logon väriä.

Helsinkiläisseura palasi suomalaisiin kaukaloihin viime viikon Pitsiturnauksessa ja pelasi kaikissa otteluissa valkoisessa paidassa, jonka rinnuksissa oli Red Carpetin punainen tähtilogo. Jokerit sai kannattajiltaan asiasta palautetta, johon on päätetty reagoida.

-Pyydämme anteeksi ja ymmärrämme nyt täysin, että punaiseen tähteen liittyy paljon negatiivista historiallista ja poliittista latausta. Olemme keskustelleet asiasta Red Carpetin edustajien kanssa ja yhdessä päättäneet muuttaa tähden väriä tuleviin peleihin, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Red Carpet Elokuvafestivaalin ytimessä on punainen matto ja tähteys. Tapahtumayhteistyötä Jokereiden kanssa symboloi samalla tavalla tähteys ja siihen sopii todella hyvin myös sininen tähti, taustoittaa Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Jokerit jatkaa harjoituskauttaan tänään perjantaina Tikkurilassa ensimmäisessä kotiottelussaan, jossa vastaan tulee toinen Mestis-seura KeuPa HT. Tässä ottelussa helsinkiläisseura pelaa sinisessä kotipaidassaan, jossa Red Carpetin tähti on valkoinen. Jatkossa valkoisessa vieraspaidassa tähti on sininen.

Edellinen
Edellinen

Kokoonpano KeuPa-peliin

Seuraava
Seuraava

Treenin täyteinen alkuviikko - katso kuvat