Jokerit ja RTK-Palvelu Oy yhteistyöhön

Jokerit Helsinki Oy ja RTK-Palvelu Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on liiketoiminnan kasvattamisen ohella lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja liikunnan edistäminen.

-Jokerit ja RTK-Palvelu ovat aloillaan tunnettuja brändejä, joita yhdistää sama arvomaailma. Haluamme isoina toimijoina kantaa vastuumme yhteiskunnallisissa asioissa, ja samalla pystymme yhteistyömme avulla varmasti myös edistämään liiketoimintaamme. Löysimme keskusteluissa nopeasti yhteisen sävelen, ja olemme suurella innolla aloittamassa yhteistyötä, kertoo Jokerit Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Valtakunnallisena monialayhtiönä toimimme ja teemme yhteistyötä niin valtakunnallisesti kuin pääkaupunkiseudulla. Jokerit sopii mainiosti tähän kokonaisuuteen. Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä, jonka myötä pystymme auttamaan toinen toisiamme yhteisen hyvän luomisessa ja uusien asiakkuuksien löytämisessä, kertoo RTK-Palvelu Oy:n kaupallinen johtaja Rami Sainio.

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelualan monialayhtiö, jonka toimialoja ovat kiinteistöhuolto, kulunhallinta, rakennuttaminen ja projektinjohto, siivouspalvelut, tekniset palvelut ja teolliset palvelut. Yhtiön 3 000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Lue lisää osoitteessa rtkpalvelu.fi/.

Edellinen
Edellinen

Pelaajien ja kannattajien Meet & Greet lauantaina 16.9. Nordiksella

Seuraava
Seuraava

Viimeistely vaisua Imatralla - “Ihan ytimessä ei olla maalinteossa”