Pelaajien ja kannattajien Meet & Greet lauantaina 16.9. Nordiksella

Jokerit järjestää pelaajien ja kannattajien Meet & Greet -tapahtuman lauantaina 16.9. Helsingin jäähallissa klo 10.00-12.00. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. Paikalla on koko joukkue, seurajohtoa, omistusporrasta sekä tietysti Otto-maskotti.

Kannattajilla on nyt loistava mahdollisuus tulla moikkaamaan joukkuetta, pyytämään nimmareita, ottamaan yhteiskuvia ja kuulemaan niin seurajohdon, valmennuksen kuin pelaajien kuulumiset juuri ennen Mestis-pelien alkua. Myös Otto-maskotti pääsee ensimmäistä kertaa irti uuden kauden alla viihdyttämään perheen pienimpiä ja miksei isompiakin.

Tapahtumassa kannattajilla on mahdollisuus ostaa joukkueen harjoituskaudella käyttämiä valkoisia game worn -paitoja fanituotepisteeltä. Yksittäisen paidan hinta on 200 euroa. Fanituotepisteeltä löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista ostoskassiin. Huom. vain korttimaksu.

Jokereiden yhteistyökumppaneiden VIIMAn ja XBILin laukaisupisteellä voi käydä koittamassa onneaan. Pääpalkintona on XBILin tarjoamana Tesla viikonlopuksi käyttöön yhdelle onnekkaalle.

Meet & Greet alkaa lauantaina 16.9. klo 10.00. Sisäänkäynti tapahtuu Nordenskiöldinkadun puolen pääsisäänkäynnistä.

Tervetuloa viettämään punakeltaista aamupäivää joukkueen kanssa!

Edellinen
Edellinen

Kerava korkataan perjantaina - "Laitetaan hyvä meininki halliin"

Seuraava
Seuraava

Jokerit ja RTK-Palvelu Oy yhteistyöhön