Jokereiden kausikortit Mestis-kaudelle 2023-24 nyt myynnissä

Jokerit pelaa kaudella 2023-24 Mestiksessä. Kotiottelut pelataan Helsingin jäähallissa ja Keravan jäähallissa. Runkosarjassa on yhteensä 24 kotiottelua, joista 13 pelataan Keravalla ja 11 Helsingissä. Mestiksen runkosarjan otteluohjelma julkaistaan kesäkuun aikana.

Kausikorttien myynti on alkanut Ticketmasterin kanavissa. Myynnissä on kausikortti, joka sisältää molemmissa halleissa pelattavat runkosarjan kotiottelut tai kortti, joka sisältää vain Helsingin jäähallissa pelattavat runkosarjan kotiottelut. Lisätietoa kausikorteista löydät alta.

Ticketmasterin verkkokauppaan pääset tämän linkin kautta. 

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoihin!

Kausikortit 2023-2024

Valittavanasi on kaksi erilaista kausikorttia: koko kausi ja Nordis-kortti. Koko kausi sisältää kaikki Helsingin ja Keravan jäähalleissa pelattavat kotiottelut. Nordis-kortti puolestaan sisältää vain Helsingin jäähallissa pelattavat kotiottelut.

Ostaessasi Nordis-kortin, valitset katsomon ja paikan Helsingin jäähallin kartalta. Mikäli valitset koko kauden kausikortin, osoitamme sinulle paikan myös Keravalta ja merkitsemme kausikorttiisi molempien jäähallien paikat. Pyydämme huomioimaan, että Keravan jäähallin katsomonumerointi ja rakenne poikkeavat Helsingin jäähallin katsomoista.

Huom! Jos olet perheesi tai ystäviesi kanssa tilaamassa useampaa kausikorttia molempiin halleihin ja haluatte istua vierekkäisillä paikoilla, suosittelemme laittamaan kaikki kortit samaan tilaukseen. Täten pystymme parhaiten varmistamaan, että seurueenne saa vierekkäiset paikat myös Keravan jäähallissa.

Pyörätuolikausikortteja myydään ainoastaan Helsingin jäähallissa pelattaviin kotiotteluihin. Keravan jäähallissa pyörätuolipaikkoja on valitettavasti hyvin rajallisesti, ja pyrimme hoitamaan järjestelyt niin, että mahdollisimman moni pääsisi kauden aikana myös siellä seuraamaan otteluita pyörätuolipakoilta. Kerromme asiasta lisätietoja myöhemmin.

Kausikorttisi toimitetaan sinulle postitse ennen kauden alkua.

Huomioithan, että kausikortin osto Ticketmasterin verkkosivujen kautta edellyttää rekisteröitymisen Ticketmasterin verkkokaupan käyttäjäksi. Huolehdithan, että osoitetietosi Ticketmasterin käyttäjätilillä ovat ajantasaiset ja oikeat kausikortin postitusta varten.

Kausikorttien hinnat

Koko kausi

Janecky-kortti 495€

Janecky-kortilla näet runkosarjan kaikki kotiottelut Helsingin jäähallissa ja Keravan jäähallissa parhailta paikoilta. Helsingin jäähallissa istut A-puolen pitkällä sivulla anniskelualueella (K-18) parhailla paikoilla ja Keravan jäähallissa sinulle on varattu oma tuolipaikka. Huom! Janecky-kortteja on myynnissä hyvin rajoitettu määrä. Toimi nopeasti!


I kategoria Istumakatsomo, K18 (anniskelualue) 395 €
Aleryhmät (opiskelijat ja eläkeläiset) 295 € 

II kategoria Istumakatsomo 395 €
Aleryhmät (junnut, opiskelijat ja eläkeläiset) 295 €

III kategoria Fanikatsomo (seisomakatsomo) 240,00 €

Nordis-kortti
I kategoria Istumakatsomo, K18 (anniskelualue) 205 €
Aleryhmät (opiskelijat ja eläkeläiset) 135 € 

II kategoria Istumakatsomo 205 €
Aleryhmät (junnut, opiskelijat ja eläkeläiset) 135 €

II kategoria Pääty- ja yläkatsomo 175 €
Aleryhmät (junnut) 105 €

III kategoria Fanikatsomo (seisomakatsomo) 110 €

IV kategoria Pyörätuolikatsomo 110 €
Aleryhmät (junnut, opiskelijat ja eläkeläiset) 105 €


Kaikkiin kausikortteihin tulee lisäksi korttimaksu 4€ / kortti, sekä 1,50€ tilausmaksu.

Junnukortin voivat hankkia 7-16-vuotiaat. Junnu-, eläkeläis- ja opiskelijakorttien alennukseen oikeuttavat todistukset tarkastetaan korttien luennan yhteydessä pelipäivinä hallin sisäänkäynneillä.

Kotiottelut runkosarjassa

Runkosarjassa pelataan 13 joukkueen nelinkertainen sarja (48 ottelua). Jokerit pelaa 11 kotiottelua Helsingin jäähallissa ja 13 kotiottelua Keravan jäähallissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mitä eri kanavia pitkin kausikortin voi ostaa?
1. osoitteesta Ticketmaster
2. soittamalla puhelinpalveluun 0600 10 800 (2,00€ /min+pvm), josta asiakas voi tehdä varauksen, jonka voi lunastaa lippukaupasta tai tilata laskun
3. Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä https://www.ticketmaster.fi/help/Outlets/

Voiko yritykseni hankkia kausikortit irtolippuina?
Kyllä, vain yritysten on mahdollista saada kausikortit irtolippuina. Tämä onnistuu soittamalla Ticketmasterin puhelinpalveluun 0600 10 800 (2,00€ /min+pvm), josta asiakas voi tilata laskun. Toinen vaihtoehto on lähettää sähköpostitse pyyntö osoitteeseen tm.yritysmyynti@vsp.fi.

Mitkä maksutavat käyvät, jos kausikortin ostaa paikan päältä Ticketmasterin lippukaupasta?
Tämä riippuu lippukaupasta ja siitä mitä maksutapoja ne ottavat vastaan. Ticketmaster ei ole rajannut maksutapoja. Edenred- ja Smartum-maksumahdollisuudet voi tarkistaa toimipisteittäin lippukaupan sivuilta.

Etukortteja ja -seteleitä voi käyttää Ticketmasterin myynnissä oleviin tapahtumiin, mutta ne eivät käy maksuvälineenä kaikissa lippukaupoissa. Lippukauppiaat määrittävät itse, ottavatko he vastaan esimerkiksi Smartum-etuseteleitä tai ePassi-maksua.

Alla olevien linkkien kautta pääsette kulttuuriedun käyttöpaikkahakuun:
Edenred: https://edenred.fi/fi/kayttopaikkahaku/
ePassi: https://www.epassi.fi/fi/tyontekijalle tai https://services.epassi.fi/ui/merchant-search
Smartum: https://www.smartum.fi/kayttopaikkahaku

Milloin irtoliput tulevat myyntiin?
Tiedotamme asiasta erikseen. Liput tulevat myyntiin loppukesästä.

Edellinen
Edellinen

Antti-Jussi Niemi Jokereiden toimitusjohtajaksi – Joukkueella koossa 22 pelaajasopimusta 

Seuraava
Seuraava

Jokerit ja Warrior sports finland isoon yhteistyösopimukseen