Jokerit ja Warrior sports finland isoon yhteistyösopimukseen

Jokerit Helsinki Oy ja Helsingin Jokerit ry ovat solmineet viisivuotisen yhteistyösopimuksen varustetoimittaja Warrior Sports Finlandin kanssa. Suomalaisessa urheilussa mittaluokaltaan merkittävä sopimus tekee Warrior Sports Finlandista yhden Jokereiden pääkumppaneista.

Yhteistyön piiriin kuuluvat Jokereiden Mestis-joukkue sekä kaikki juniorijoukkueet aina U20:sta U7:ään asti. Jokereille oli tärkeää löytää kumppani, joka vastaa seuran varustetarpeisiin kokonaisvaltaisesti kaikissa ikäluokissa.

-Varustesopimus on jokaiselle jääkiekko-organisaatiolle iso asia. Olemme todella tyytyväisiä, että Warrior Sports Finland näki yhteistyön yhtä tärkeänä kuin me. Kokonaispaketti on juuri sellainen kuin toivoimme, ja tästä on hienoa lähteä rakentamaan pitkäkestoista kumppanuutta, kertoo Jokerit Helsinki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Saarni.

Warrior on tunnettu brändi maailman huippupelaajien ja -joukkueiden keskuudessa. Esimerkiksi Suomen maajoukkueet ovat jo pitkään luottaneet yhtiön varusteisiin. Warrior Sports Finlandin puolella odotetaan innolla alkavaa yhteistyötä helsinkiläisseuran kanssa.

-Olemme erittäin kiitollisia varustekumppanuudesta yhden Suomen näkyvimmän urheilubrändin kanssa ja ylpeitä, että saamme olla varustamassa Jokereiden pelaajia, toimihenkilöitä sekä kannattajia niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Odotamme jo kauden alkua, että saamme nähdä Jokerit viilettämässä jäällä Warriorin varusteissa, sanoo Warrior Sports Finlandin kehityspäällikkö Teemu Numminen.

Edellinen
Edellinen

Jokereiden kausikortit Mestis-kaudelle 2023-24 nyt myynnissä

Seuraava
Seuraava

Helsingin Jokerien kausi 2023–24 käynnistyy Rauman Pitsiturnauksessa – Kausikortit myyntiin 1. kesäkuuta