Voittoputkelle jatkoa vaikeasta pelistä - ”Ollaan tyytyväisiä kolmeen pisteeseen”

Jokerit kasvatti voittoputkensa kahdeksan pelin mittaiseksi, kun Kajaanin Hokki kaatui Helsingin jäähallissa luvuin 2-1. Maalinteko tuotti isännille tuskaa, mutta voitto kaivettiin väkisin.

Jokerit - Hokki 2-1 (0-1, 1-0, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Perjantai-ilta pääkaupungissa oli kotijoukkueen hallintaa. Siitä kertovat myös maalivahtien torjunnat: Ville Kolppanen 20 ja Hokin Kristian Tamminen 40. Viimeistelyssä ja ylivoimapelissä Jokerit jätti paljon toivomisen varaan.

Eetu Selänne karkasi avauserässä läpiajoon ja vei Hokin johtoon. Kesti yli ottelun puolivälin ennen kuin punakeltaiset saivat tasoituksen aikaiseksi. Teemu Henritius ja Olavi Vauhkonen sahasivat vieraiden puolustuksen halki nopeilla syötöillä ja Emil Kuusla viimeisteli kauden viidennen maalinsa.

Kolmannessa erässä paine Hokin maalilla yltyi. Lopulta Väinö Sirkiä iski 2-1-maalin suorasta hyökkäyksestä. Osuma oli hyökkääjälle kauden kolmas ja toinen peräkkäisiin peleihin. Tulikuuman turkulaisen osuma oli lopulta illan voittomaali.

Jokerit jatkaa Mestiksessä kolmannella sijalla. Yhdeksättä peräkkäistä voittoa lähdetään hakemaan lauantaina Nordiksella, jonne vieraaksi saapuu Kokkolan Hermes.

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit pelistä (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Risikko maalilla - tässä kokoonpano Hermes-peliin

Seuraava
Seuraava

Kuusla käänsi katseet nopeasti lauantaihin: "Samanlaista asennetta kuin vika kymppi"