Risikko maalilla - tässä kokoonpano Hermes-peliin

Jokerit päättää kolmen pelin viikkonsa tänään lauantaina Helsingin jäähallissa, jossa vastaan asettuu Mestiksessä kuudentena oleva Kokkolan Hermes. 

Jokereiden voittoputki kasvoi kahdeksaan peliin perjantaina, kun Nordiksella kaatui Hokki luvuin 2-1. Sitkeästi puolustanut ja keskustaa tukkinut vierailija taipui Emil Kuuslan ja Väinö Sirkiän osumilla. Ville Kolppanen torjui 20 kertaa.

Kolppanen ei pue tänään pelitamineita päälleen, vaan on koulunpenkillä. Jokerivahti opiskelee pelaamisen ohella Suomen Valmentajat ry:n tarjoamassa Urheilijasta valmentajaksi (URVA) -valmentajakoulutusohjelmassa. Tänään Kolppasella on lähiopetuspäivä, joka oli tiedossa jo syksyllä, kun pelaajasopimusta tehtiin Jokereiden kanssa.

Loukkaantumisesta toipunut Henri Risikko on tänään tolppien välissä ja varalle nousee 16-vuotias U18-joukkueen maalivahti Kasper Kuusikoski. Otto Karvinen on yhden ottelun pelikiellossa ja vammojen takia pelin jättävät väliin Valtteri Jeskanen, Jere Vertanen ja Joona Korhonen. Näin ollen Mathias Hänninen nousee hyökkäysketjuihin ja Jokerit pelaa kuudella puolustajalla.´

Illan vastustaja Hermes on ollut sekin hyvässä vireessä viime otteluissa. Helsinkiin joukkue saapuu kolmen pelin voittoputkessa. Lauantaina jalkoihin jäi Kiekko-Vantaa vieraskaukalossa lukemin 6-2.

Keskinäisissä peleissä voitot ovat Jokereiden ja Hermeksen välillä tämän kauden osalta 1-1. Kokkolalaiset voittivat kotonaan marraskuussa luvuin 5-2 ja Jokerit tammikuussa Keravalla jatkoajan jälkeen 5-4. Joukkueet kohtaavat uudelleen heti ensi viikolla Kokkolassa runkosarjan viimeisessä keskinäisessä väännössä.

Tämän illan ottelu Nordiksella alkaa klo 17.00. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:
94 Väinö Sirkiä - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 13 Niclas Tenhovuori
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 9 Mathias Hänninen

50 Atso Lehtinen - 7 Hannes Häkkilä 
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 43 Jerkko Virtala

35 Henri Risikko  (20 Kasper Kuusikoski)

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Jokerit - Hermes

Seuraava
Seuraava

Voittoputkelle jatkoa vaikeasta pelistä - ”Ollaan tyytyväisiä kolmeen pisteeseen”