Viimeinen peli ennen taukoa - tässä kokoonpano Kokkolassa

Jokerit kohtaa Kokkolan Hermeksen vieraskaukalossa lauantaina viimeisessä pelissään ennen ensi viikon taukoa. Helsinkiläisten kokoonpanoon paluun yhden ottelun tauon jälkeen tekee Leevi Lemberg. Muuten mennään samoilla miehillä kuin perjantaina.

Jokerit jäi yhteen pisteeseen perjantaina KOOVEEn vieraana Tampereella. Punakeltaiset johtivat ottelua toisen erän jälkeen, mutta isäntien tekeminen oli ratkaisuhetkillä parempaa. Jokereiden maalinteko-ongelmat jatkuivat ja niihin toivotaan tänään Kokkolassa vastauksia.

Perjantaina huilannut Lemberg palaa kakkosketjuun Alexander Forslundin ja Olavi Vauhkosen rinnalle. Pakkiparit ovat eläneet hieman viime pelin jäljiltä. Perjantaina debyyttinsä Jokereissa tehnyt Ville Kolppanen jatkaa maalilla.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Henri Risikko ja Otto Karvinen. Kokoonpanon ulkopuolelle jäävät Mathias Hänninen, Väinö Sirkiä ja Juuso Fagerström sekä U20-joukkueessa viikonloppuna pelaavat Jerkko Virtala, Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Jokerit ja viime aikoina hyviä otteita esittänyt Hermes ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa neljäntenä ja viidentenä. Jokereilla on 14 pelistä kasassa 22 pistettä, kun taas Hermeksen saldo 15 pelistä on 21 pistettä. Joukkueet eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet.

Lauantai-illan peli alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30. Kyseessä on Hermeksen 70-vuotisjuhlaottelu, jota ennen seura jäädyttää komean pelaajauran tehneen oman kasvattinsa Teemu Aallon pelinumeron 8.

Muokattu klo 16.30: Saku Forsblom jää sivuun sairastumisen vuoksi. Mathias Hänninen nousee 13. hyökkääjäksi. Teemu Henritius toimii kapteenina.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen
51 Leevi Lemberg - 22 Alexander Forslund - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 45 Teemu Henritius (C) - 13 Niclas Tenhovuori
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 67 Joona Korhonen
9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
77 Santeri Haakana - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä

30 Ville Kolppanen (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

Synkkä minuutti koitui kohtaloksi Kokkolassa - tauolla ison analyysin paikka

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: KOOVEE - Jokerit