Vielä kerran ennen joulua - tässä tiistain kokoonpano

Jokerit pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulua, kun tänään tiistaina loppuunmyydyssä Tikkurila Areenassa vastassa on Kiekko-Vantaa. Henri Risikko on torjuntavuorossa ja hyökkäykseen nousee 17-vuotias Juho Keinänen.

Jokerit otti viime viikon kolmesta pelistään seitsemän pistettä. Keskiviikkona kaatui KOOVEE 6-1, torstaina tuli 2-3-tappio RoKille voittomaalikilpailussa ja lauantaina punakeltaiset möyhensivät FPS:n vieraissa peräti 12-2. Sijoitus Mestiksessä on neljäs ennen tämän illan ottelua.

Kokoonpanoon on tehty vain pieniä muutoksia sitten lauantain. Risikko palaa maalille yhden ottelun tauon jälkeen ja viime keskiviikkona Mestis-debyyttinsä tehnyt Keinänen on jälleen mukana hyökkäysketjuissa. Muuten mennään samoilla miehillä kuin FPS-voitossa. Pahan tällin päätöserässä saanut Niclas Tenhovuori on pelikunnossa, samoin viimeisen erän huilannut Olavi Vauhkonen.

Sairastumisten vuoksi sivussa ovat Onni Lind ja Emil Kuusla. Kokoonpanon ulkopuolelle jäävät Mathias Hänninen, Juuso Fagerström, Severi Auvinen sekä alle 20-vuotiaiden maajoukkueen riveissä MM-leirityksessä oleva Kalle Kangas.

Jokerit ja Kiekko-Vantaa kohtasivat tämän kauden runkosarjassa ensimmäisen kerran lokakuun alussa Helsingin jäähallissa, jossa isännät olivat tasaisessa pelissä parempia maalein 3-2. Kiekko-Vantaa on Mestiksessä yhdeksäntenä, mutta vain kuusi pistettä Jokereita perässä. Joukkueella on alla kaksi perättäistä voittoa, kun perjantaina kaatui JoKP jatkoajalla 4-3 ja lauantaina RoKi murskaluvuin 9-4.

Tämän illan ottelu loppuunmyydyssä Tikkurila Areenassa alkaa klo 18.30. Peli on katsottavissa vapaalta MTV Sub -kanavalta. Lähetys käynnistyy ennakkostudion kautta klo 18.00.