Accountor ja Jokerit yhteistyöhön

Accountor ja Jokerit ovat solmineet sopimuksen koskien taloushallinnon palveluita. Yhteistyön tavoitteena on pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti auttaa Jokereita palaamaan valtakunnan jääkiekon kärkeen sekä kaukaloissa että taloudessa.

”Kun päätimme alkaa rakentamaan Jokereiden tietä takaisin Suomen huipulle, meille oli alusta asti selvää, että tarvitsemme mukaan parhaat mahdolliset kumppanit. Vakuutuimme heti talouskumppanuudesta Accountorin kanssa. Me pystymme keskittymään täysillä jääkiekkoon ja Accountor hoitaa taloushallintomme viimeisen päälle”, Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi kertoo.

”Olemme todella innoissamme sekä yhteistyöstä Jokereiden kanssa, että voittavan joukkueen rakentamisesta ja tarinasta, joka elää kaukalon ulkopuolellakin. Taloushallinnossa, kuten jääkiekossakin, tarvitaan tarkkuutta ja tiimityötä. Kumppanuuden myötä autamme Jokereita menestymään luotettavien ja asiantuntevien taloushallinnon palveluiden kautta”, Accountorin myyntijohtaja Tom Spaak sanoo.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Accountor on mukana YK:n Global Compact -aloitteessa ja noudattaa sen periaatteisiin perustuvaa lähestymistapaa vastuulliseen liiketoimintaan. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 260 M€. www.accountor.com

Edellinen
Edellinen

Vielä kerran ennen joulua - tässä tiistain kokoonpano

Seuraava
Seuraava

Karvinen: Pysytään hetkessä kiinni