Vauhkonen takaisin kehissä - näillä mennään Espoossa

Jokerit päättää kolmen pelin viikkonsa tänään lauantaina loppuunmyydyssä Metro Areenassa Tapiolan urheilupuistossa. Vastassa on viime kauden mestari ja tasapisteissä helsinkiläisten kanssa tällä hetkellä oleva Kiekko-Espoo.

Jokerit aloitti viikon voittamalla KOOVEEn Tampereella 6-2 keskiviikkona. Perjantaina kotona kaatui sarjakakkonen Ketterä voittomaalikilpailun jälkeen 4-3. Helsinkiläisten voittoputki on näin kasvanut viiden pelin mittaiseksi.

Toissa viikonloppuna Joensuun Talviklassikossa loukkaantunut Olavi Vauhkonen tekee tänään paluun Jokereiden kokoonpanoon. Hän korvaa kakkosketjun oikeassa laidassa Niclas Tenhovuoren. Loukkaantuneen Henri Risikon Ketterä-pelin kolmannessa erässä korvannut Ville Kolppanen jatkaa vieraiden maalilla. Risikon lisäksi vammojen takia sivussa ovat edelleen Jere Vertanen ja Joona Korhonen.

Jokerit on Mestiksessä neljäntenä ja matkaa kolmantena olevaan on yksi piste. Illan vastustaja Kiekko-Espoo on helsinkiläisten kanssa tasapisteissä viidentenä, mutta on pelannut yhden ottelun enemmän. Espoolaiset tulevat lauantain peliin neljän ottelun voittoputkessa. Perjantaina joukkue voitti Kiekko-Vantaan kotonaan 6-4.

Kauden kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa Jokerit on ollut niskan päällä. Syyskuun sarja-avauksessa Metro Areenassa vieraat nousivat kahden maalin takaa 3-2-jatkoaikavoittoon ja marraskuussa lukemat kirjattiin loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa 4-1 isäntien eduksi.

Lauantain ottelu Metro Areenassa alkaa klo 17.00. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:
10 Juho Keinänen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 21 Otto Karvinen (A)
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä
9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 7 Hannes Häkkilä 
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 50 Atso Lehtinen

30 Ville Kolppanen (20 Sisu Heikkeri)

Edellinen
Edellinen

Espoo vallattiin jälleen - katso kuvat

Seuraava
Seuraava

Ketterä kaatui, voittoputki viiteen peliin - ”Hupia koko kansalle”