Vahva vire sai jatkoa, uudet vahvistukset osuivat heti

Jokerit jatkoi vakuuttavia otteitaan, kun KeuPa HT kaatui vieraskaukalossa luvuin 6-0 perjantai-iltana. Helsinkiläisjoukkueelle voitto oli 12 viime peliin jo 11:s.

KeuPa HT - Jokerit 0-6 (0-1, 0-2, 0-3)
Tilastot (Mestis.fi)

KOOVEEstä saapuneet vahvistukset Niko Lahtinen, Santtu Hakanen ja Jeremi Wehmas olivat heti valokeilassa debyyttipelissään Jokereissa. Lahtinen osui heti ensimmäisessä vaihdossaan, kun flipperikiekko päätyi vastustajan maaliin. Puolustaja Wehmas taas pääsi nauttimaan harvinaisesta alivoimamaalista kolmannessa erässä. Kahden suunnan sentteri Hakanen teki kellontarkkaa työtä molempiin suuntiin ja oli odotetun vahva aloitusympyrässä.

Ensimmäisessä erässä KeuPa aiheutti Jokereille hankaluuksia, muttei kyennyt maalintekoon. Ville Kolppanen merkkautti kauden kolmannen nollapelinsä. Kirsikaksi kakun päälle maalivahti nappasi tilastoihinsa vielä yhden syöttöpisteenkin.

Jokerit teki alivoimamaalin lisäksi kaksi osumaa ylivoimalla. Tehokkuus miellytti valmennusjohtoa ja on tärkeä asia ylläpitää, kun mennään kohti pudotuspelejä.

Lahtisen ja Wehmaksen lisäksi maalinteossa onnistuivat Emil Kuusla, Oskari Kalajanniska, Alexander Forslund ja Olavi Vauhkonen. Vieraiden tehokkain pelaaja oli kolme syöttöpistettä tehtaillut Leevi Lemberg.

Jokerit jatkaa Mestiksessä neljännellä sijalla. Lauantaina Helsingin jäähallissa kohdataan viidentenä oleva TUTO ottelussa, jolla voi olla iso merkitys lopullisiin sijoituksiin. Turkulaiset ovat Jokereita kahdeksan pistettä perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.