Lauantai-illan huumaa luvassa? Tässä TUTO-pelin kokoonpano

Mestiksen nelonen Jokerit ja vitonen TUTO iskevät yhteen tänään lauantaina Helsingin jäähallissa klo 17.00. Isännät pyrkivät jatkamaan vakuuttavaa virettään, joka on tuonut joukkueelle 11 voittoa 12 viime pelissä.

Perjantaina punakeltaiset vierailivat Keuruulla, josta irtosi 6-0-voitto KeuPa HT:n kustannuksella. KOOVEEstä torstaina Jokereiden vahvuuteen liittyvät Niko Lahtinen ja Jeremi Wehmas onnistuivat heti maalinteossa ja kolmas uusi hankinta Santtu Hakanen pelasi hänkin erinomaisesti.

Kokoonpanoon tulee perjantain jäljiltä vain yksi muutos, kun Otto Karvinen palaa hyökkäykseen. Maalilla jatkaa kauden kolmannen nollapelinsä KeuPa-ottelussa torjunut Ville Kolppanen.

TUTOlle tämän illan ottelu on viikon ensimmäinen. Turkulaiset voittivat viime viikolla KOOVEEn ja RoKin, joten myös vastustajan vire on positiivinen Helsinkiin saavuttaessa. TUTO on Jokereiden tapaan vahvistanut rivejään tammi-helmikuussa, kun ryhmään ovat liittyneet mm. kokenut hyökkääjä Janne Keränen sekä Liiga-lainat Oliver Suni (Lukko), Aleksi Anttalainen (SaiPa) ja Aatu Aarnio (Sport).

Tämän kauden keskinäisissä kohtaamisissa vierasjoukkueet ovat juhlineet, sillä Jokerit on voittanut kahdesti Turussa ja TUTO kertaalleen Helsingissä. Luvassa on varmasti viihdyttävä ja tasainen vääntö pisteistä Nordiksella.

Illan ottelu alkaa klo 17.00. Jokeri lahjoittaa jokaisesta myydystä pääsylipusta yhden euron Sylva ry:n toiminnan tukemiseen. Tule siis hallille kannustamaan punakeltaiset voittoon ja tekemään hyvää tärkeän asian puolesta! Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Jokereiden kokoonpano:
10 Niko Lahtinen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius (C) - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 45 Santtu Hakanen - 81 Erkka Seppälä
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori
21 Otto Karvinen (A)

77 Santeri Haakana - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Häkkilä: Niin mahtava yleisö, että jaksaa pelata

Seuraava
Seuraava

Vahva vire sai jatkoa, uudet vahvistukset osuivat heti