Tasonnoston paikka Kajaanissa - tässä kokoonpano

Jokerit kohtaa lauantain vierasottelussaan Kajaanin Hokin klo 17.00. Helsinkiläisten kokoonpanosta puuttuu Jesse Liuksiala, joka on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon. Muuten kokoonpano on sama kuin perjantaina Iisalmessa.

Jokerit ei pystynyt vastaamaan sarjakärki IPK:n asettamaan haasteeseen perjantaina Kankaan montussa. Lopputulos 4-1 kotijoukkueen eduksi ei vieraita mairitellut. Tänään Kajaanissa punakeltaisilla on ison tasonnoston paikka. Mestiksen sarjataulukossa Jokerit on neljäntenä yhden pisteen päässä toisena olevasta Kiekko-Espoosta.

Liuksiala sai 5+20-minuuttisen perjantaina ja hänet on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon. Lopullinen pituus selviää, kun kurinpito on ehtinyt arvioida tapauksen. Joka tapauksessa sentteri ei tänään ole helsinkiläisten kokoonpanossa.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa jatkavat Otto Karvinen, Onni Lind ja Emil Kuusla. U20-joukkueen riveissä Kuopiossa pelaavat Jerkko Virtala, Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Illan vastustaja Hokki on Mestiksessä 11:ntenä, kun kahdeksasta pelistä on tullut yksi voitto ja siihen päälle kaksi pistettä jatkoaikatappioiden myötä. Hokki pelasi viimeksi torstaina, jolloin se hävisi jatkoajalla Ketterälle vieraskaukalossa.

Tämän illan ottelu alkaa klo 17.00 loppuunmyydyssä Kajaanin jäähallissa. Suoraa lähetystä voit seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

81 Erkka Seppälä - 22 Alexander Forslund - 2 Emil Oksanen
67 Joona Korhonen - 45 Teemu Henritius - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - - 13 Niclas Tenhovuori
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

47 Saku Forsblom (C) - 77 Santeri Haakana
11 Valtteri Jeskanen - 50 Atso Lehtinen
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
62 Jere Vertanen

20 Severi Auvinen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Kajaanista kotiin tyhjin käsin - "Toinen erä oli murheellinen"

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: IPK - Jokerit