Kajaanista kotiin tyhjin käsin - "Toinen erä oli murheellinen"

Hokki - Jokerit 4-2 (2-1, 2-1, 0-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Jokerit jäi ilman pistesaalista myös lauantaina Kajaanin Hokin vieraana. Kotijoukkue toipui helsinkiläisten avausmaalista nopeasti ja nakuttelivat neljä maalia ennen ottelun puoliväliä. Tästä Jokerit ei enää toipunut.

Tasonnostoa haluttiin perjantain IPK-tappion jäljiltä, mutta valitettavasti sellaista ei saatu. Niclas Tenhovuori vei punakeltaiset 1-0-johtoon ensimmäisessä erässä, mutta sen jälkeen tahtipuikkoa heilutti Hokki, jonka kotihalli oli loppuunmyyty ja paikan päällä ollut 1200-päinen yleisö sai aihetta juhlaan.

Juuso Aaltonen ja Samu Pyykkönen käänsivät avauserän osumillaan edun isännille ja toisessa erässä Julius Korjus ja Jesper Henriksson kasvattivat johdon jo 4-1:een. Jokereiden valmennusjohto reagoi ja maalille vaihdettiin Henri Risikko, joka korvasi Severi Auvisen.

Alexander Forslund nosti helsinkiläiset kahden maalin päähän vielä toisessa erässä, mutta kolmannessa eväät oli syöty. Jokerit hallitsi hienoisesti, mutta maalinteko oli vaikeaa. Maaliviivalle kiekko saatiin kertaalleen, mutta muuten Hokki sai olla suhteellisen rauhassa.

Kaksi peräkkäistä tappiota antaa aihetta itsekritiikkiin. Joukkue palaa alkuviikoksi Helsinkiin harjoittelemaan, kunnes edessä on pitkä vierasmatka Rovaniemelle, jossa pelataan RoKia vastaan perjantaina ja lauantaina.

Edellinen
Edellinen

Lauantain kuvakooste

Seuraava
Seuraava

Tasonnoston paikka Kajaanissa - tässä kokoonpano