Sarjakärjen kimppuun - tässä kokoonpano

Jokerit haastaa ylivoimaisessa sarjajohdossa olevan IPK:n tänään lauantaina Keravalla. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee kaksi muutosta, kun Henri Risikko on torjuntavuorossa ja Onni Lind palaa hyökkäykseen.

Jokerit kasvatti voittoputkensa neljään peliin perjantaina, kun tiukassa ottelussa kaatui Hokki lukemin 2-1. Leevi Lemberg viimeisteli kauden kymmenennen maalinsa ja Emil Kuusla iski ensimmäisen Mestis-osumansa. Ville Kolppanen torjui 23 laukausta ja oli isossa osassa voitossa.

Lauantaina torjuntavuorossa on Risikko, jonka tilastot ovat Mestis-vahtien eliittiä. Hyökkäykseen nousee Lind, joka pelasi perjantaina U20-joukkueen riveissä Ketterää vastaan. Sivuun jää Joona Korhonen, jonka paikan kakkosketjun laidalla ottaa Mathias Hänninen.

Korhosen lisäksi kokoonpanon ulkopuolella ovat viikon aikana sairastellut Olavi Vauhkonen sekä Väinö Sirkiä, Juuso Fagerström, Jerkko Virtala ja Severi Auvinen. U20-joukkueen vahvuudessa jatkavat Tuomas Nissinen, Jimi Enckell ja Lauri Toikka.

Jokerit on ottanut 19 runkosarjapelistä 34 pistettä ja on Mestiksessä kolmantena. Eroa toisena olevaan ja 22 peliä pelanneeseen Ketterään on kuusi pistettä. Lauantain vastustaja IPK porhaltaa kärjessä 21 pelin ja 53 pisteen saldolla. Iisalmelaiset ovat hävinneet vain kolme peliä tähän mennessä.

IPK on Jokereiden tapaan neljän pelin voittoputkessa. Perjantaina joukkue murjoi FPS:n vieraskaukalossa lukemin 6-2. IPK on tehnyt sarjassa eniten maaleja (94) ja joukkueen pörssiykkösiä ovat ruotsalaishyökkääjä Ludwig Persson (3+24=27) sekä amerikkalaiset maalilingot Austin Alger (13 osumaa) ja Alex Berardinelli (12).

Jokerit ja IPK kohtasivat ensimmäisen kerran lokakuussa Iisalmessa, jossa lukemat olivat 4-1 kotijoukkueen eduksi. Tänään punakeltaisilla on erinomainen tilaisuus ottaa revanssi loppuunmyydyssä Keravan Energiahallissa. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 17.00.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että A-katsomo kokonaisuudessaan ja osa B-katsomosta ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. C-katsomo, osa B-katsomosta sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 13 Niclas Tenhovuori
9 Mathias Hänninen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen 
27 Onni Lind - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen (A)

3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Kiri ei riittänyt, IPK vei pisteet - ”Yksi kovaalatuisimmista peleistä, joissa on oltu mukana”

Seuraava
Seuraava

Kuuslalle Mestis-uran avausmaali - “Ensimmäinen fiilis oli helpotus”