Risikko palaa maalille - tässä perjantain kokoonpano

Maalivahti Henri Risikko ja hyökkääjä Otto Karvinen palaavat Jokereiden kokoonpanoon perjantaina. Loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa vastaan luistelee hallitseva Mestis-mestari Kiekko-Espoo.

Molemmat joukkueet pelaavat tänään ensimmäisen ottelunsa maajoukkuetauon jälkeen. Jokerit on sarjataulukossa viidentenä, kun 15 pelistä on tullut 22 pistettä. Kiekko-Espoo on kolmantena kuusi pistettä helsinkiläisiä edellä yhden ottelun enemmän pelanneena.

Jokereiden vire ennen maajoukkuetaukoa oli vaisu. Kahdeksasta viime pelistä on tullut vain kaksi voittoa. Nyt otteisiin haetaan jämäkkyyttä pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa.

Kotijoukkue saa kokoonpanoonsa takaisin Risikon ja Karvisen, jotka ehtivät olla pidempään sivussa ennen taukoa. Risikko pelaa maalilla ja Karvinen ottaa paikan Jesse Liuksialan ja Onni Lindin rinnalta.

Loukkaantumisten takia sivussa ovat Teemu Henritius ja Mathias Hänninen. Kokoonpanon ulkopuolelle jäävät Severi Auvinen, Jerkko Virtala, Juuso Fagerström ja Väinö Sirkiä. U20-joukkueessa pelaavat Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Sarjakolmonen Kiekko-Espoo on painiskellut loukkaantumishuolien kanssa viime aikoina. Ennen taukoa joukkue hävisi neljä ottelua peräjälkeen, mutta ennen sitä voittoja tuli viisi putkeen. Jokerit ja Kiekko-Espoo kohtasivat kauden avausottelussa syyskuussa Metro Areenassa, jossa helsinkiläiset nousivat kahden maalin takaa 3-2-jatkoaikavoittoon tunteikkaassa pelissä.

Samanlainen jännitysnäytelmä on luvassa varmasti myös tänään Helsingin jäähallissa. Ovet avataan poikkeuksellisesti jo klo 17.00 ja ottelu alkaa klo 18.30.

Mestis-pelin kanssa samaan aikaan järjestetään viereisellä Olympiastadionilla Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-karsintaottelu. Kaksi isoa yleisötapahtumaa aiheuttaa alueelle paljon ylimääräistä liikennettä. Jokerit pyytää ottamaan asian huomioon aikatauluja ja mahdollista auton pysäköintiä suunniteltaessa.

Ruuhkaa on luvassa sekä parkissa että ovilla. Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa. 

Jokereiden kokoonpano:

21 Otto Karvinen (A) - 14 Jesse Liuksiala - 27 Onni Lind (A)
51 Leevi Lemberg - 22 Alexander Forslund - 2 Emil Oksanen
25 Emil Kuusla - 67 Joona Korhonen - 42 Olavi Vauhkonen
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 13 Niclas Tenhovuori

3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Tyylillä takaisin voittojen tielle - “Tosi ylpeä jätkistä”

Seuraava
Seuraava

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Jokereiden pääyhteistyökumppaniksi