Risikko maalilla, Häkkilä debytoi

Jokerit kohtaa Kiekko-Vantaan loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa tänään perjantaina. Helsinkiläisten maalilla pelaa Henri Risikko ja puolustuksessa debyyttinsä punakeltaisissa tekee Hannes Häkkilä.

Jokerit lähtee otteluun kolmen pelin voittoputkessa. Viime viikolla kaatuivat Ketterä, KeuPa HT ja RoKi. Helsinkiläiset ovat viiden pelin jälkeen Mestiksen sarjataulukossa neljäntenä tasapisteissä kolmantena olevan Kiekko-Vantaan kanssa.

Puolustaja Häkkilä liittyi joukkueen vahvuuteen torstaina ja on heti valmis tositoimiin. Hän pelaa viime kaudelta Ketterä-paidasta tutun Valtteri Jeskasen pakkiparina. Risikolle startti on toinen Mestiksessä. Hän torjui viime viikolla debyytissään voiton KeuPa HT:stä Jyväskylässä.

Kokoonpanoon paluun tekee Erkka Seppälä, joka huilasi viime lauantain ottelun sairastumisen vuoksi. Muuten kokoonpanossa ovat samat miehet. Loukkaantumisten takia sivussa ovat edelleen hyökkääjät Onni Lind ja Emil Kuusla. Puolustaja Jerkko Virtala ja hyökkääjä Mathias Hänninen ovat tänään kokoonpanon ulkopuolella. Puolustajat Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell ovat U20-joukkueen vahvuudessa.

Illan vastustaja Kiekko-Vantaa aloitti kauden tappiolla KeuPa HT:tä vastaan, mutta sen jälkeen on tullut kolme kolmen pisteen voittoa FPS:stä, RoKista ja Ketterästä. Jokerit ja Kiekko-Vantaa kohtasivat kahdesti harjoituskaudella ja molemmilla kerroilla helsinkiläiset ottivat voiton tasaisissa peleissä.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 ja hallin ovet aukeavat klo 17.30. Peli on loppuunmyyty, joten ruuhkiin on hyvä varautua. Jokerit suosittelee katsojia saapumaan paikan päälle ajoissa.

Ottelussa kunnioitetaan muusikko Pave Maijasen elämää ja uraa. Tuhansia ihmisiä musiikillaan koskettanut ja yhä koskettava Maijanen tunnettiin myös Jokereiden ystävänä, joka oli usein paikan päällä kannustamassa helsinkiläisseuran otteluissa.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa rikkomaan Mestiksen yleisöennätystä, kunnioittamaan Pave Maijasta sekä kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

81 Erkka Seppälä (A) - 45 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen (A)
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 13 Niclas Tenhovuori

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 7 Hannes Häkkilä
3 Kalle Kangas - 50 Atso Lehtinen
62 Jere Vertanen

35 Henri Risikko (20 Severi Auvinen)

Edellinen
Edellinen

Kiekko-Vantaa nurin trillerissä - ensimmäinen erä kauden parasta

Seuraava
Seuraava

Joukkue aikoo nauttia Nordiksen tunnelmasta - "Uskon, että tulee hieno ilta"