Risikko jatkaa maalilla, Sirkiä nousee kokoonpanoon

Jokerit kohtaa viikon ensimmäisessä ottelussaan Joensuun Kiekko-Pojat tänään torstaina Helsingin jäähallissa. Henri Risikko jatkaa isäntien maalilla ja Väinö Sirkiä palaa hyökkäykseen.

Jokerit on harjoitellut alkuviikon tiiviisti Herttoniemessä. Viime perjantain voitto Kiekko-Espoosta oli hyvä startti maajoukkuetauon jälkeiseen aikaan ja tästä pyritään nyt jatkamaan joensuulaisvieraita vastaan. Helsinkiläiset ovat Mestiksessä kuudentena, mutta voitolla sijoitus voi pompata jopa kolmanneksi. JoKP on sarjataulukossa kolme pistettä edellä neljäntenä.

Erinomaisesti loukkaantumisen jälkeen kaukaloihin palannut Risikko oli vakuuttava Kiekko-Espoota vastaan. Hän jatkaa odotetusti isäntien maalilla tänään. Kokoonpanoon tuleekin vain yksi muutos, kun Sirkiä korvaa pelikiellossa olevan Otto Karvisen.

Loukkaantuneiden listalta löytyy enää ainoastaan Teemu Henritius. Kokoonpanon ulkopuolella ovat hänen ja Karvisen lisäksi tänään Mathias Hänninen, Juuso Fagerström, Jerkko Virtala, Severi Auvinen sekä U20-joukkueen mukana jatkavat Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Tämän illan ottelu on Jokereiden ja Kiekko-Poikien ensimmäinen kohtaaminen moniin vuosiin millään sarjatasolla. Edellinen keskinäinen sarjapeli on keväältä 1992, kun SM-liigan runkosarjan viimeisessä ottelussa Jokerit hävisi Joensuussa lukemin 3-4. JoKP putosi kauden päätteeksi I-divisioonaan, kun taas Jokerit juhli seurahistoriansa toista Suomen mestaruutta.

Joensuussa ollaan rakentamassa uutta jäähallia, minkä vuoksi JoKP pelaa suurimman osan kotiotteluistaan tällä kaudella Outokummussa. Jokereilla on kuitenkin tammikuussa kunnia vierailla Joensuussa, kun Mestiksen runkosarjakamppailu pelataan legendaarisella Mehtimäen pesäpallostadionilla.

Sitä ennen joukkueet iskevät yhteen tänään torstaina Stadin jäähallissa. Ovet avataan klo 17.30 ja ottelu alkaa klo 18.30. Liput (alk. 13€, lapset 10€) hankit Ticketmasterin verkkosivuilta

Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Suomen viihdyttävimmästä lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 13 Niclas Tenhovuori
51 Leevi Lemberg - 22 Alexander Forslund - 2 Emil Oksanen (A)
25 Emil Kuusla - 67 Joona Korhonen - 42 Olavi Vauhkonen
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä

3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä 
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Avauserän mahtitehot voiton tae - ”Hienoja onnistumisia laajalla rintamalla”

Seuraava
Seuraava

Pyhä Rotta esiintyy perjantain pelin jälkeen Keravalla