Pohjanoteeraus Etelä-Karjalassa - ”Pyydän anteeksi faneiltamme”

Joukkueen esitys perjantai-iltana Lappeenrannassa oli todella aneeminen. Ketterä karkasi helposti selvään 5-0-voittoon, eivätkä numerot jättäneet sen kummemmin seliteltävää.

Ketterä - Jokerit 5-0 (2-0, 2-0, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Ketterä oli siirtänyt ottelun Imatralta Lappeenrantaan isompaan halliin, joka täyttyikin 4200 katsojalla upeasti. Niin paljon väkeä ei ole Kisapuistossa nähty tällä kaudella edes Liiga-otteluissa.

Kotijoukkue sai juhlailtaansa vahvan alun, kun Jesse Ruotsi vei jo ajassa 1.25 Ketterän johtoon. Jokereilla oli tämän jälkeen pari ylivoimamahdollisuutta, mutta ne jätettiin käyttämättä. Vieraiden esitys oli pehmeä koko 60-minuuttisen ja jätti paljon kysymysmerkkejä tulevaan.

Ketterä iski naulaa helsinkiläisten arkkuun vielä avauserän lopussa ylivoimalla Akseli Mäkisen toimesta. Toisessa erässä onnistuivat Ruotsi toistamiseen ja vielä Miku Ronkainen ylivoimalla. Tässä kohtaa Jokerit vaihtoi maalille Henri Risikon, joka korvasi Ville Kolppasen.

Kolmas erä ei kurssia enää kääntänyt. Ketterä puolusti johtoaan helposti ja teki viimeisen osuman tyhjiin. Tappio oli Jokereille kauden isoin ja rumin. Positiivisen merkinnän ansaitsevat vain fanit, jotka kannustivat omiaan upeasti loppuun asti.

Jokerit jatkaa pelejä ensi viikolla, kun keskiviikkona Keravalla on vastassa KOOVEE ja torstaina Helsingissä RoKi. Lauantaina pelataan vielä Forssassa FPS:aa vastaan.

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit ottelun jälkeen (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Kuvakooste: 4200 katsojaa Kisapuistossa

Seuraava
Seuraava

Iso testi Lappeenrannassa - tässä kokoonpano