Iso testi Lappeenrannassa - tässä kokoonpano

Jokerit pelaa viikon ainoan ottelunsa tänään perjantaina Lappeenrannassa, jossa vastaan asettuu sarjakakkonen Imatran Ketterä. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Olavi Vauhkonen on tervehtynyt pelikuntoon ja Ville Kolppanen torjuu maalilla.

Jokereiden neljän ottelun voittoputki katkesi viime lauantaina Mestis-ykkösen IPK:n käsittelyssä Keravalla äärimmäisen kovatasoisessa ottelussa. Loppulukemat 2-5 eivät punakeltaisia mairitelleet, mutta suoritus oli kautta linjan laadukas. Samaa tekemistä on hyvä jatkaa Lappeenrannassa.

Viime viikolla sairastellut Vauhkonen palaa kokoonpanoon kolmosketjun oikeaan laitaan. Pakisto on sama kuin viime viikolla ja maalilla torjuu perjantaina Hokkia vastaan voiton ottanut Kolppanen.

Emil Kuusla on sivussa sairastumisen vuoksi. Kokoonpanon ulkopuolella ovat myös Emil Oksanen, Juuso Fagerström, Väinö Sirkiä ja Severi Auvinen. U20-joukkueessa pelaavat Jerkko Virtala, Tuomas Nissinen, Lauri Toikka ja Jimi Enckell.

Illan vastustaja Ketterä on Mestiksessä kolmantena, kun 23 pelistä on tullut 43 pistettä. Kolme ottelua vähemmän pelannut Jokerit on neljäntenä yhdeksän pistettä imatralaisia perässä, joten sarjataulukonkin kannalta perjantain pelillä on iso merkitys.

Kiekko putoaa Kisapuistossa jäähän klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 13 Niclas Tenhovuori
9 Mathias Hänninen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
67 Joona Korhonen - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
27 Onni Lind - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen (A)

3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Pohjanoteeraus Etelä-Karjalassa - ”Pyydän anteeksi faneiltamme”

Seuraava
Seuraava

Perjantaina pelataan Kisapuistossa - ”Spesiaalipeli”