Perjantaina Turkuun - "Tol puolel jokee ei oo hirveesti tullu pelattuu"

Jokerit pelaa perjantaina ja lauantaina TUTO-turnauksessa Turun Rajupaja Areenassa. Väinö Sirkiä pelaa kotikaupungissaan perheen ja tuttujen edessä, kun taas Leevi Lemberg kohtaa viime kauden joukkueensa ensimmäisessä pelissä.

Sirkiä on TPS-kasvatti, joten Kupittaan maisemat eivät jääkiekkoilun puolesta ole hänelle niin tutut kuin voisi kuvitella.

-Tol puolel jokee ei oo hirveesti tullu pelattuu, mutta tosi siistiä on päästä takas kotiin ja pelaamaan viel, sanoo Sirkiä säästelemättä Turun murrettaan.

Lemberg takoi TUTO-paidassa viime kaudella kovat tehot niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissä. Hän avasi Jokereissa maalitilinsä perjantaina Tikkurilassa ja nyt tavoitteena on kauden ensimmäiset voitot.

-Tiukkoja matseja tietysti tulossa. Espoossa on jengi paljon vaihtunut ja niin myös TUTOssa, eikä paljon ole tietoa, mutta tiukkoja matseja varmasti, Lemberg sanoi.

Katso Sirkiän ja Lembergin koko haastattelut alta.

Jokerit kohtaa TUTOn perjantaina klo 20.00 ja Kiekko-Espoon lauantaina klo 13.00. Liput matseihin osta tämän linkin kautta. SolidSport näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

Edellinen
Edellinen

Kokoonpano TUTO-turnauksen avauspeliin

Seuraava
Seuraava

Uusi C More -alkuperäissarja Jokerit kertoo helsinkiläisseuran koko tarinan