Perjantaina ja lauantaina mennään Nordiksella - ”Jatketaan samaa rataa”

Jokerit pelaa kaksi kotiottelua peräkkäisinä päivinä Helsingin jäähallissa ja lähtee kasvattamaan seitsemän pelin voittoputkeaan. Perjantaina vastassa on Kajaanin Hokki ja lauantaina Kokkolan Hermes.

Viikko alkoi keskiviikkona Forssassa, josta Jokerit haki 3-0-voiton sarjajumbo FPS:sta. Avausmaalin iskenyt Väinö Sirkiä kehuu joukkueen viime viikkojen tekemistä. Nelosketjussa Jesse Liuksialan ja Onni Lindin kanssa heillä on selvät sävelet, millä tavalla otteluissa halutaan esiintyä.

-Aika luomuna vedetään. Kaikki painavat hommia, se on hyvä meidän kentässä. Ollaan samalla sivulla eikä ole mitään epäselvyyksiä, Sirkiä hymyilee.

Viikonlopun peleihin Hokkia ja Hermestä vastaan lähdetään joukkueena hakemaan lisää voittoja. Itseluottamus on kohdillaan, mutta työmäärä pitää tuoda kaukaloon joka ilta.

-Joka äijä on saatu samalle sivulle, pystytty toteuttamaan ja huomattu, että se tuottaa tulostakin. Jatketaan vain samaa rataa, Sirkiä sanoo.

Jokereiden ja Hokin välinen perjantain ottelu alkaa klo 18.30. Molempiin viikonlopun peleihin on voimassa 4 lippua 44 eurolla -tarjous, jonka voit hyödyntää Ticketmasterin verkkosivuilla.

Perjantain poliittiset lakot vaikuttavat merkittävästi julkiseen liikenteeseen. Lisää aiheesta voi lukea HSL:n verkkosivuilta.

Nähdään Nordiksella!

Edellinen
Edellinen

Hokki vastassa illalla - tässä kokoonpano

Seuraava
Seuraava

Kolme pistettä Forssasta, Kolppaselle nollapeli