Kolme pistettä Forssasta, Kolppaselle nollapeli

Jokerit selvitti sarjajumbo FPS:n tieltään keskiviikkoillan vierasottelussa. Kaksi ensimmäistä erää olivat helsinkiläisten hallintaa, mutta kolmannessa asenne alkoi lipua. Voitto tuli silti lukemin 3-0 ja Ville Kolppanen sai näin tililleen nollapelin toisessa peräkkäisessä pelissä.

FPS - Jokerit 0-3 (0-1, 0-2, 0-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Forssalaisten kausi on ollut vastoinkäymisiä täynnä, joten keskiviikon ottelu oli Jokereille ennen kaikkea iso asennetesti. Joukkue tulikin päättäväisesti peliin ja meni Väinö Sirkiän kauden toisella maalilla 1-0-johtoon avauserässä.

Toisen alkupuoliskolla verkkoa venyttivät Niclas Tenhovuori ja Leevi Lemberg. Kolmen maalin johtoasemassa vieraat pitivät otteen tiukasti hallussaan. Ylivoimalla oli mahdollisuuksia tehdä lisämaaleja, mutta tällä kertaa ne jäivät piippuun.

Kolmas erä ei valmennusjohtoa miellyttänyt. Jokerit otti neljä jäähyä, kun jalat jäivät koppiin. FPS ei onnistunut rankaisemaan, mutta oli lähellä tulla takaisin peliin mukaan. Kolppanen otti tarvittavat torjunnat, joita kertyi illan aikana lopulta 13.

Voitto tukevoitti Jokereiden asemaa Mestiksen kolmostilalla. Pelit jatkuvat perjantaina ja lauantaina Helsingin jäähallissa, jonne vieraiksi saapuvat Hokki ja Hermes.

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit pelistä (MTV Katsomo):

Edellinen
Edellinen

Perjantaina ja lauantaina mennään Nordiksella - ”Jatketaan samaa rataa”

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: Jokerit - FPS