Perjantai-illan huumaa Keravalla - tässä kokoonpano

Jokerit ja Joensuun Kiekko-Pojat iskevät yhteen perjantai-illan ottelussa Keravan Energiahallissa. Molemmilla on vielä paljon pelissä runkosarjasijoitusten suhteen tämän ja ensi viikon viimeisissä peleissä.

Jokerit pelasi viime viikolla kolme ottelua, joista saaliina oli seitsemän pistettä. Tämän illan vastustaja Kiekko-Pojat kaatui Savonlinnassa 9-1, perään tuli jatkoajalla 4-5-tappio Ketterää vastaan ja lauantaina 4-3-voitto Kiekko-Espoosta Helsingin jäähallissa.

Jokerit on Mestiksessä kolmantena, kun joukkueella on kolme ottelua jäljellä runkosarjaa. Eroa toisena olevaan Ketterään on neljä pistettä ja helsinkiläisillä yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kakkossija on siis edelleen ulottuvilla, mutta vaatii voittoja ja Ketterältä ainakin yhden tappion. Tasapisteissä maaliero ratkaisee joukkueiden paremmuuden runkosarjassa.

Otto Karvinen palaa yhden ottelun tauon jälkeen kokoonpanoon illan ottelussa. Myös Niclas Tenhovuori on jälleen mukana viime viikonlopun U20-pelien jälkeen. Kalle Kangas on yhden ottelun pelikiellossa ja hänen paikkansa ottaa Atso Lehtinen. Maalilla torjuu Ville Kolppanen.

Vastustaja Kiekko-Pojilla on kiireinen etelänkiertue, kun keskiviikkona joukkue kohtasi Kiekko-Espoon ja torstaina Kiekko-Vantaan. Näistä peleistä tuli ensin 4-5-tappio varsinaisella peliajalla ja Tikkurilasta 2-3-jatkoaikatappio. Joensuulaiset ovat Mestiksessä kahdeksansina, mutta eroa kuudenteen sijaan ja suoraan puolivälieräpaikkaan on vain kolme pistettä.

Keskinäisissä peleissä Jokerit on tällä kaudella ollut parempi, sillä yhdeksästä mahdollisesta pisteestä Helsinkiin on matkannut kahdeksan. Ennen viime viikon peliä Jokerit voitti kotonaan 8-2 ja Joensuussa Talviklassikossa rankkareilla 2-1.

Keravan Energiahalli on tänään loppuunmyyty. Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että A-katsomo kokonaisuudessaan ja osa B-katsomosta ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. C-katsomo, osa B-katsomosta sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:
21 Otto Karvinen (A) - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 45 Santtu Hakanen - 10 Niko Lahtinen
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
50 Atso Lehtinen - 7 Hannes Häkkilä
2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen
62 Jere Vertanen

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Jokerit - JoKP

Seuraava
Seuraava

Jiri Veistola aloittaa TMM Event Oy:n toimitusjohtajana