Jiri Veistola aloittaa TMM Event Oy:n toimitusjohtajana

Jokereiden kumppanimyynnistä vastaavan TMM Event Oy:n toimitusjohtajana on 1.3.2024 lähtien aloittanut Jiri Veistola, 35. Jokereita junioreissa ja SM-liigassa edustanut Veistola on peliuransa jälkeen työskennellyt myyntialalla.

-On hienoa saada Jiri mukaan vahvistamaan Jokereiden myyntiä ja kasvattamaan kumppaniverkostoamme. Tavoitteenamme on rakentaa yhteistyön nimeen vannova kumppaniyhteisö, joka on mainio verkostoitumis- ja kohtaamispaikka. Yhteisöllisyyden vahvistaminen myös kumppanipuolella on yksi Jokereiden prioriteeteistä, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Veistola lopetti 181 SM-liiga- ja 254 Mestis-ottelua sisältäneen pelaajauransa keväällä 2018. Tämän jälkeen hän on kuuden vuoden ajan työskennellyt Bookers Finlandilla ja johtanut Elisa Oyj:llä myyntitiimiä. Veistola johtaa jatkossa Jokereiden kumppanimyyntiä yhteysjohtaja Jukka Räisäsen kanssa.

-Jokereilla on äärettömän hyvä porukka kasassa ja seuran uusi tuleminen kiehtoo itseäni paljon. Näen, että Jokerit kuuluu Suomen isoimpiin urheilubrändeihin, jonka tarinassa haluan olla mukana ja omalta osaltani vaikuttamassa seuran tulevaisuuteen, Veistola kertoo.

Hänellä on seurasta pitkä kokemus jo nuoruusvuosilta. Veistola liittyi Jokereiden junioreihin aikoinaan 14-vuotiaana ja teki edustusjoukkueessa SM-liigadebyyttinsä kaudella 2007-08. Seuran toimintaan hän palasi kolme vuotta sitten junioripuolen valmennustehtävien kautta ja toimii tällä kaudella Jokerit U8 -joukkueen päävalmentajana.

-Jokerit on aina ollut minulle tärkeä seura. Uusi pesti TMM Eventin toimitusjohtajana tietysti jännittää hyvällä tavalla, mutta samaan aikaan minut on otettu organisaation puolelta niin lämpimästi vastaan, että tiedän olevani nyt oikeassa paikassa, Veistola kertoo.

Yhteystiedot:

Jiri Veistola
050 594 8860
jiri.veistola@jokerit.fi

Jukka Räisänen
0400 403 013
jukka.raisanen@jokerit.fi

Edellinen
Edellinen

Perjantai-illan huumaa Keravalla - tässä kokoonpano

Seuraava
Seuraava

"Mitään muuta seuraa ei tueta tällaisella intohimolla kuin Jokereita"