Paras jäi piippuun Kiekko-Poikia vastaan - “Vastustaja halusi enemmän”

Jokerit lähti isona suosikkina kolmannen pelinsä kolmeen päivään pelannutta Joensuun Kiekko-Poikia vastaan perjantaina Keravalla, mutta joutui nöyrtymään 1-3-tappioon. Helsinkiläisryhmän pelaamisesta puuttui viimeinen vimma etenkin maalinedustoilla.

Jokerit - JoKP 1-3 (0-0, 1-1, 0-2)
Tilastot (Mestis.fi)

Maalittoman avauserän jälkeen kaukalossa alkoi tapahtua heti toisen alussa. Oskari Kalajanniska vei kauden 25. maalillaan Jokerit 1-0-johtoon komean ylivoimasommitelman päätteeksi. Esityön tekivät Alexander Forslund ja Teemu Henritius. Kiekko-Pojat kuitenkin kuittasi vain pari minuuttia myöhemmin pelin tasoihin epäselvässä tilanteessa, jota tuomarit katsoivat pitkään ja hartaasti videolta.

Toisessa erässä tunne alkoi läikkyä yli ja vihellysten jälkeen alettiin kokeilla kaverin korvienvälin kestävyyttä puolin ja toisin. Viimeisillä minuuteilla jäähypenkin ovi kävi tiuhaan ja nähtiinpä pelissä äärimmäisen harvinainen maalivahtien yhteenotto keskiympyrässä. Ville Kolppanen ja Eemil Vinni passitettiin suihkuun nyrkkihippasten jälkeen.

Kolmannen erän alkuhetkillä Kiekko-Poikien Kim Nieminen survoi vieraat 2-1-johtoon. Myös tätä tilannetta tarkasteltiin videolta, mutta kiekko oli lopulta ylittänyt maaliviivan.

Jokerit ei kunnon kirivaihdetta saanut perjantaina silmään. Kiekko-Poikien maalille vaihdettu Veeti Koppinen otti sukunumensä mukaisesti homman haltuun ja pysäytti kymmenen isäntien laukausta. Niistä kovin moni ei tullut vaarallisesta sektorista. Kristjan Kombe kävi sinetöimässä loppulukemat tyhjään verkkoon.

Tappio tarkoitti sitä, että kakkossijaan ja Imatran Ketterään on edelleen matkaa neljä pistettä, kun molemmilla joukkueilla on kaksi ottelua pelaamatta. Jokerit kohtaa lauantaina vieraskaukalossa Kiekko-Vantaan.

Edellinen
Edellinen

Paljon pelissä Tikkurilassa - tässä kokoonpano

Seuraava
Seuraava

Kuumat tunnelmat Keravan perjantai-illassa - Katso kuvat