Paljon pelissä Tikkurilassa - tässä kokoonpano

Jokerit pelaa runkosarjan viimeistä edellisen ottelunsa tänään lauantaina, kun Tikkurilan Areenassa vastaan tulee Kiekko-Vantaa. Sarjataulukko ottaa viimeistä muotoaan ja molemmilla joukkueilla on illan kamppailussa panosta.

Jokerit hävisi perjantaina Keravalla Joensuun Kiekko-Pojille 1-3 kuumassa taistossa. Vieraat olivat ahnaampia, kun taas punakeltaisten suoritus jätti paljon toivomisen varaa. Tänään kaukalossa pitääkin näkyä sisuuntunut jokeripakka.

Sarjataulukossa helsinkiläiset ovat edelleen kolmansina neljä pistettä toisena olevaa Ketterää perässä. Neljäntenä oleva Kiekko-Espoo on neljän pisteen päässä. Tämä tarkoittaa sitä, että kolmen pisteen voitto takaisi Jokereille kotiedun 14.3. alkaviin puolivälieriin riippumatta siitä, miten Kiekko-Espoon ja IPK:n pelissä käy. Ketterä taas varmistaa kakkostilansa, jos joukkue voittaa kotonaan tänään TUTOn.

Jokereiden kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia sitten eilisen. Kalle Kangas palaa pelikieltonsa jälkeen pakistoon, ja hyökkäykseen nousevat Erkka Seppälä ja Väinö Sirkiä. Maalilla pelaa Henri Risikko. Pelikiellossa on maalivahti Ville Kolppanen ja U20-joukkueen vahvuudessa hyökkääjät Niclas Tenhovuori ja Joona Korhonen.

Kiekko-Vantaa on Mestiksessä seitsemäntenä 69 pisteellä 46 ottelusta. Eroa kuudentena olevaan Hermekseen on kolme pistettä, mutta kokkolalaisilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kahdeksantena oleva Kiekko-Pojat taas on Kiekko-Vantaan kanssa tasapisteissä ja yhdeksäntenä oleva RoKi kaksikosta vain pisteen päässä.

Kiekko-Vantaa on voittanut neljästä viime pelistään kolme. Torstaina joukkue kaatoi kotonaan Kiekko-Pojat jatkoajalla lukemin 3-2. Keskinäisissä otteluissa Jokereita vastaan helsinkiläiset ovat olleet parempia voitoin 3-0, mutta jokainen peli on ollut tasainen. Punakeltaisten voittolukemat on kirjailtu 3-2, 5-3 ja 5-3.

Tämän illan ottelu alkaa klo 17.00. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:
10 Niko Lahtinen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - Otto Karvinen (A)
14 Jesse Liuksiala - 45 Santtu Hakanen - 27 Onni Lind
94 Väinö Sirkiä

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen
3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä

35 Henri Risikko (20 Lukas Selin)

Edellinen
Edellinen

Maalikooste: Kiekko-Vantaa - Jokerit

Seuraava
Seuraava

Paras jäi piippuun Kiekko-Poikia vastaan - “Vastustaja halusi enemmän”