PAIKKA x Jokerit – Voittoisa yhteistyö

Jokerit ja nopeasti kansainväliseen suosioon noussut, korkealaatuisista ja ergonomisesti suunnitelluista koirien lifestyle-tuotteistaan tunnettu PAIKKA ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

PAIKAN tuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota vastuullisuuteen, kestävyyteen ja laatuun. PAIKAN missio on luoda koirille tuotteita jotka ovat valmistettu samalla tinkimättömyydella kuin ihmisten vastaavat tuotteet.

“PAIKKAn työarjessa korostuvat samat arvot kuin Jokereilla; ilo omasta työstä, rohkeus yrittää ja epäonnistua, periksiantamattomuus ja yksilön merkityksellisyys. Sekä Jokereilla että meillä on poikkeuksellisen suuri ja aktiivinen fanikunta ja uskommekin yhteistyön tuovan iloa ja lisäarvoa molemmille yhteisöille. Haluamme myös omalta osaltamme olla tukemassa Jokereiden uutta tulemista sekä etenkin suomalaista juniorityötä”, kertoo PAIKKAn toimitusjohtaja Tea Kainu.

”Jokereille on tärkeää myös lemmikkieläinten hyvinvointi. Siksi tämä yhteistyö istuu erinomaisesti perhekeskeiseen filosofiaamme. PAIKKA-talvitakit ovat super tyylikkäitä ja korkealaatuisia ja olemme ylpeitä, että nyt sellaisessa näkyy myös Jokereiden brändi”, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Jokerit-henkistä koirien PAIKKA-talvitakkia saa perjantaista eteenpäin monessa eri koossa Jokereiden verkkokaupasta osoitteesta store.jokerit.fi.

Edellinen
Edellinen

Täysi pistepotti KOOVEEltä - ”Tyylikäs esitys”

Seuraava
Seuraava

Keinänen debytoi Mestiksessä - tässä keskiviikon kokoonpano