Näin näet Pitsiturnauksen kaikki ottelut

Jokerit pelaa harjoituskauden ensimmäiset ottelunsa Raumalla perinteisessä Pitsiturnauksessa perjantaina. Halli on loppuunmyyty, mutta pelejä voi seurata kätevästi koko päivän myös etänä.

SolidSport striimaa Pitsiturnauksen kaikki ottelut!

All Access -passilla näet kaikki Pitsiturnausottelut suorina monikameralähetyksinä. Lisäksi voit katsoa ottelutallenteita vuoden 2023 loppuun saakka.

All Access -passi hintaan 21 € – hanki omasi tästä!

Yksittäiset ottelustriimit hintaan 7,9 € per ottelu. Tutustu ja osta katseluoikeudet tästä.

• 20.15 Finaali

Pitsiturnauksessa otteluiden peliaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Finaalissa peliaika on 2 x 20 minuuttia. Lohkovaiheessa voitosta saa kaksi, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla pistettä. Jokaisen alkulohkon ottelun jälkeen käydään lopputuloksesta huolimatta rangaistuslaukauskilpailu kerrasta poikki -menetelmällä.

Kummankin alkulohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät välieriin, jotka pelataan ristiin lohkottain (A1–B2, B1–A2). Myös lohkokolmoset pelaavat toisiaan vastaan sijoitusottelun.

Jos kahdella tai useammalla saman lohkon joukkueella pisteet ovat tasan alkulohkon otteluiden jälkeen, paremmus ratkaistaan järjestyksessä maaliero, tehdyt maalit, keskinäinen ottelu, keskinäinen rangaistuslaukauskilpailu.

Kattavan turnausinfon voit lukea Rauman Lukon verkkosivuilta.