Atso Lehtinen vahvistamaan puolustusta

Jokerit on tehnyt kautta 2023-24 koskevan sopimuksen puolustaja Atso Lehtisen, 22, kanssa. Hän liittyi joukkueen vahvuuteen keskiviikkoaamuna ja on käytettävissä jo perjantain Pitsiturnauksessa.

-Saamme puolustukseemme Liiga-kokemusta omaavan pelaajan, joka tuo kokoonpanoomme lisää laatua ja leveyttä. Lehtinen on kokonaisvaltainen puolustaja, josta on meille paljon hyötyä, kertoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Lehtinen pelasi viime kaudella Mestiksen Kiekko-Vantaan riveissä 27 peliä tehoin 0+11=11 ja siirtyi loppukaudeksi Liigaan SaiPaan, jossa vyölle tuli kymmenen peliä ja pisteitä 0+4=4. Puolustaja harjoitteli SaiPan mukana kevään ja alkukesän, mutta koeaika ei johtanut sopimukseen.

-Viime viikolla sain ilmoituksen, ettei try-out johda sopimukseen. Sen jälkeen Jokerit oli itselleni aika helppo ratkaisu paikaksi, johon haluan tulla pelaamaan Mestistä. Täällä on tosi hyvä joukkue ja arki laadukasta. Täällä varmasti kehityn eniten, Lehtinen kertoo.

Puolustaja on kotoisin Hämeenlinnasta, jossa pelasi HPK:ssa juniorivuotensa. Hän debytoi kasvattajaseurassaan Liigassa kaudella 2020-21 ja on esiintynyt sarjassa 32 pelissä tehoin 0+6=6. Mestiksessä Lehtinen on pelannut kaikkiaan 65 ottelua FPS:n ja Kiekko-Vantaan riveissä, joissa on kasannut pisteet 4+20=24.

Lehtinen pelaa Jokereissa numerolla 50.

Edellinen
Edellinen

Lehtisen tavoitteet korkealla - "Täällä varmasti kehityn eniten"

Seuraava
Seuraava

Näin näet Pitsiturnauksen kaikki ottelut