Maalinteko tuskaa - TUTO vei pisteet

Jokerit hallitsi, muttei onnistunut murtamaan TUTOn puolustuksen kuin kahdesti tiistai-illan kotiottelussa. Pisteet lähtivät lukemin 2-3 vieraiden matkaan.

Jokerit - TUTO 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)
Tilastot (Mestis.fi)

TUTO otti johdon heti toisella minuutilla, mutta avauserä oli pelillisesti Jokereiden. Tasoitus syntyi nopeasti, kun Kalle Kangas laukoi siniseltä Mestis-uransa avausmaalin. Jokerit rummutti tämän jälkeenkin ankarasti turkulaisten maalia, mutta kymmenen koppia avauserässä ottanut TUTO-vahti Emil Vuorio torjui joukkonsa tasatilanteessa tauolle.

Toisessa erässä Jokerit tappoi kaksi rangaistusta ja sai näiden jälkeen juonen päästä kiinni. Erkka Seppälä osui ajassa 31.40 ja vei kauden kolmannella maalillaan helsinkiläiset johtoon. TUTO kuitenkin rankaisi heti perään erän kolmannesta ylivoimastaan ja tasoitti tilanteeksi 2-2.

Kolmannen erän alkuun vieraat menivät 3-2-johtoon, minkä jälkeen helsinkiläisten tehtäväksi jäi puolustusmuurin murtaminen. Tässä Jokerit ei onnistunut, vaikka yritystä riitti. TUTO puolusti omaa maaliaan tiiviisti, eikä punakeltaisten onnistunut päästä huippupaikoille.

Jokerit jatkaa Mestiksessä neljäntenä. Seuraava ottelu pelataan perjantaina Tampereella, jossa vastassa on KOOVEE.