Lind debytoi - tässä tiistain kokoonpano

Jokerit kohtaa 56-vuotisjuhlaottelussaan TUTOn tänään tiistaina klo 18.30 Helsingin jäähallissa. Hyökkääjä Onni Lind tekee ottelussa Mestis-debyyttinsä.

Lind on ollut alkukauden loukkaantuneena, mutta pääsi tositoimiin Jokereiden U20-joukkueessa viikonlopun vieraspeleissä. Toisen polven jokerihyökkääjä tekee tänään debyyttinsä nelosketjussa pelikiellosta vapautuvan Jesse Liuksialan ja Mathias Hännisen rinnalla.

Myös puolustaja Atso Lehtinen palaa kokoonpanoon pienen tauon jälkeen. Severi Auvinen pelaa maalilla ja toiseksi maalivahdiksi tulee U20-joukkueesta Sisu Heikkeri.

Loukkaantumisten takia sivussa ovat maalivahti Henri Risikko sekä hyökkääjä Otto Karvinen. Tuore vahvistus Olavi Vauhkonen ei pelaa vielä tänään ja kokoonpanon ulkopuolella ovat myös Juuso Fagerström, Väinö Sirkiä ja Jerkko Virtala.

Jokerit voitti lauantaina FPS:n 3-2 rankkareilla ja on Mestiksessä neljännellä sijalla, kun lähdetään tähän viikkoon. Helsinkiläisten pisteputki on nyt kolmen ottelun mittainen.

Illan vastustaja TUTOn Jokerit kohtasi aiemmin lokakuussa Turussa, jossa vieraat ottivat 5-1-voiton. TUTOn otteet ovat sittemmin parantuneet, sillä joukkue saapuu Nordikselle kolmen pelin voittoputkessa. Edellisissä peleissä ovat kaatuneet sarjakärki IPK, kolmonsena oleva Ketterä sekä Kiekko-Vantaa.

Tiistai-illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa juhlimaan 56-vuotiasta Jokereita ja kannustamaan joukkue voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen (A)
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 45 Teemu Henritius - 13 Niclas Tenhovuori
27 Onni Lind - 14 Jesse Liuksiala - 9 Mathias Hänninen

77 Santeri Haakana - 7 Hannes Häkkilä
3 Kalle Kangas - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

20 Severi Auvinen (35 Sisu Heikkeri)

Edellinen
Edellinen

Maalinteko tuskaa - TUTO vei pisteet

Seuraava
Seuraava

Kaksi helmikuun kotiottelua siirtyy Helsingin jäähalliin