Ensimmäinen voitto kuitattu - "Hyvä, että saatiin pää auki”

Jokerit otti harjoituskauden ensimmäisen voittonsa kaatamalla TUTOn 3-2 tiukkojen vaiheiden jälkeen turkulaisseuran isännöimässä turnauksessa. Helsinkiläiset olivat kahden erän jälkeen 3-1-johdossa, mutta kolmannessa jäähyt sotkivat peliä.

TUTO - Jokerit 2-3 (0-0, 1-3, 1-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Päävalmentaja Tero Määtän kommentit ottelusta:

Tasaisessa avauserässä Jokerit oli alussa vaikeuksissa, mutta lopussa punakeltaiset alkoivat saada kuvioitaan kuntoon. Toisen erän alussa tuli palkinto, kun Alexander Forslund ohjasi taidokkaasti 1-0-osuman Joona Korhosen syötöstä. TUTO tuli kuitenkin tasoihin erän puolivälissä Daniel Takkusen osumalla.

Tämän jälkeen mentiin vieraiden komennossa. Valtteri Jeskanen taiteili laidalta maalille ja nosti rystyltä kattoon 2-1-osuman. Perään Erkka Seppälä karkasi Oskari Kalajanniskan upean jatkosyötön jälkeen läpiajoon ja viimeisteli 3-1.

Kolmas erä oli Jokereille illan vaikein, kun jäähypenkkiä kulutettiin neljän kaksiminuuttisen verran. Alivoima kuitenkin toimi ja 30 torjuntaa illan aikana tehnyt Severi Auvinen oli mies paikallaan. Päätöserän taistelu toi harjoituskauden avausvoiton, joka silminnähden maistui koko joukkueelle.

TUTO-turnaus päättyy Jokereiden osalta lauantaina, kun klo 13.00 alkavassa ottelussa vastaan tulee viime kauden Mestis-mestari Kiekko-Espoo, joka voitti perjantaina Ketterän luvuin 5-3.