Kuusla jälleen kehissä, Wulff debytoi Mestiksessä - tässä kokoonpano Turussa

Jokerit palaa joulutauolta tänään perjantaina TUTOn vieraana Turussa klo 18.30 alkavassa ottelussa. Helsinkiläisten maalilla pelaa Henri Risikko ja Mestis-debyyttinsä tekee 19-vuotias hyökkääjä Aatu Wulff.

Wulff esiintyi Jokereiden Mestis-joukkueen paidassa kesän harjoituskauden peleissä. Kolmatta kauttaan helsinkiläisseurassa pelaava sentteri on tehnyt U20-joukkueen alkukauden 30 pelissä tehot 4+15=19. Tänään hän pelaa samassa vitjassa Onni Lindin ja Olavi Vauhkosen kanssa.

Emil Kuusla oli sairastelun takia sivussa joulua edeltävistä peleistä ja tekee tänään paluun kokoonpanoon. Hän pelaa tutulla paikalla Alexander Forslundin ja Leevi Lembergin rinnalla. Uutena nimenä pakistossa on Lauri Toikka, joka on pelannut kauden ensimmäisen puolikkaan U20-joukkueessa.

Sairastumisten vuoksi sivussa ovat Teemu Henritius, Väinö Sirkiä, Jesse Liuksiala, Juuso Fagerström, Severi Auvinen ja Tuomas Nissinen. Lisäksi Hannes Häkkilä jatkaa Jukureiden Liiga-miehistössä vielä tällä viikolla mikkeliläisseuran terveystilanteen vuoksi. Kalle Kangas on alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja Juho Keinänen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen matkassa.

Jokerit lähtee tämän illan peliin Mestiksen kolmannelta sijalta. Ennen taukoa helsinkiläiset ottivat tärkeät voitot FPS:stä ja Kiekko-Vantaasta vieraskaukalossa. Tasapisteissä sarjataulukossa on illan vastustaja TUTO, joka palasi tauolta jo torstaina ja kaatoi FPS:n luvuin 5-1.

Jokerit ja TUTO ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti runkosarjassa. Ensimmäisen pelin lokakuun alkupuolella veivät punakeltaiset vieraissa numeroin 5-1, kun taas TUTO oli parempi Helsingissä kuun lopussa tasaisessa väännössä 3-2.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

27 Onni Lind - 2 Aatu Wulff - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 21 Otto Karvinen (A)
9 Mathias Hänninen - 67 Joona Korhonen - 13 Niclas Tenhovuori

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen - 43 Jerkko Virtala
37 Lauri Toikka

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

TUTO hallitsi, Jokerit otti voiton rankkareissa - ”Iskettiin vastaan hyvin”

Seuraava
Seuraava

Forsblom: Vieläkin on varaa parantaa