Kolppanen maalille, Karvinen vapautuu pelikiellosta

Jokerit kohtaa perjantain kotiottelussaan KeuPa HT:n Keravan Energiahallissa klo 18.30. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee kaksi muutosta torstain JoKP-voiton jäljiltä: Ville Kolppanen on torjuntavuorossa ja Otto Karvinen palaa yhden ottelun pelikiellon jälkeen hyökkäykseen.

Jokerit heilutti tahtipuikkoa torstaina Helsingin jäähallissa heti avauserässä ja otti 5-0-johdon Joensuun Kiekko-Poikia vastaan. Lopputulos 8-2 tuli hallitun suorituksen jälkeen ja punakeltaiset nousivat tasaisessa sarjataulukossa kolmanneksi.

Henri Risikko torjui 25 kertaa torstaina ja on tänään varalla, kun Ville Kolppanen luistelee tolppien väliin. Pakiston osalta mennään samoilla miehillä ja hyökkäyksessä Karvisen paluu on ainoa muutos. Hän pelaa samassa ketjussa Leevi Lembergin ja Kiekko-Poikia vastaan kolme maalia syöttäneen Alexander Forslundin kanssa.

Teemu Henritius on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Kokoonpanon ulkopuolelle jäävät myös Emil Oksanen, Mathias Hänninen, Juuso Fagerström ja Severi Auvinen. U20-joukkueen riveissä pelaavat Jerkko Virtala, Lauri Toikka, Jimi Enckell ja Tuomas Nissinen.

KeuPa HT on Mestiksessä 11:ntenä, kun 16 pelistä on tullut 20 pistettä. Yhden ottelun enemmän pelannut Jokerit on siis keuruulaisia vain kahdeksan pistettä edellä, mikä kuvastaa hyvin sarjan tasaisuutta. Jokaisella ottelulla on iso merkitys.

KeuPa pelasi viimeksi keskiviikkona, kun joukkue haki kaksi pistettä jatkoaikavoiton ansiosta Tampereelta KOOVEEn vieraana. Jokerit ja KeuPa kohtasivat runkosarjassa ensimmäisen kerran syyskuun lopussa, kun helsinkiläiset ottivat 3-2-jatkoaikavoiton Jyväskylässä pelatussa ottelussa.

Perjantain ottelu Keravalla alkaa klo 18.30. Halli on loppuunmyyty, mutta joitain hajapaikkoja saattaa vielä vapautua. Tilannetta kannattaa seurata Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että pääkatsomon osat A ja B ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. Katsomonosa C sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - 13 Niclas Tenhovuori
51 Leevi Lemberg - 22 Alexander Forslund - 21 Otto Karvinen (A)
25 Emil Kuusla - 67 Joona Korhonen - 42 Olavi Vauhkonen
27 Onni Lind - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä

3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä 
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Kalajanniska ja Seppälä tehomiehinä KeuPa-voitossa

Seuraava
Seuraava

Liuksiala huudatti yleisöä unelmaosumallaan: "Vähän sellainen ulkojäämaali"