Kalajanniska ja Seppälä tehomiehinä KeuPa-voitossa

Oskari Kalajanniska teki tehot 2+1 ja Erkka Seppälä 1+2, kun Jokerit otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaatamalla KeuPa HT:n luvuin 5-2 Keravalla.

Jokerit - KeuPa HT 5-2 (1-2, 2-0, 2-0)
Tilastot (Mestis.fi)

Jokerit otti ensimmäisessä erässä nopeasti johdon Erkka Seppälän osumalla, mutta sen jälkeen taso putosi. KeuPa tuli kahden miehen ylivoimalla tasoihin ja meni reilu minuutti myöhemmin johtoon.

Kotijoukkue sai rivinsä kasaan tauolla ja tuli toiseen erään määrätietoisesti. Oskari Kalajanniska kiskaisi ylivoimalla pelin tasoihin ja erän puolivälin jälkeen Leevi Lemberg sivalsi 3-2-osuman.

Kolmannessa erässä KeuPan kiri hyytyi Jani Siekkisen viiden minuutin rangaistukseen. Sen aikana Jokerit iski kertaalleen, kun Joona Korhonen napautti maalin edestä 4-2-maalin. Varmuuden vakuudeksi Kalajanniska laittoi kiekon tyhjään rysään kolme minuuttia ennen loppua ja juhli illan toista maaliaan.

Ville Kolppanen torjui Jokereiden maalilla 23 kertaa ja otti ensimmäisen voittonsa punakeltaisissa. Muutaman vaikeamman tilanteen hän joutui selvittämään, mutta pääosan ajasta helsinkiläisten puolustuspelaaminen oli moitteetonta.

Jokereille viikko toi kaksi voittoa ja kuusi pistettä. Sijoitus Mestiksen runkosarjassa on nyt kolmas, kun siirrytään kohti ensi viikkoa. Tuolloin edessä on kaksi kotiottelua Keravalla. Perjantaina vastaan tulee Hokki ja lauantaina sarjakärki IPK.