Kolmas peli neljään päivään - tässä kokoonpano Forssassa

Jokerit päättää kiireisen viikkonsa tänään lauantaina FPS:n vieraana Forssassa. Ville Kolppanen torjuu helsinkiläisten maalilla.

Jokerit voitti keskiviikkona KOOVEEn tyylikkäästi 6-1, mutta oli torstaina tehoton RoKia vastaan. Pelistä jäi saaliiksi yksi piste voittomaalikilpailussa tulleen tappion myötä. Sarjataulukosta punakeltaiset löytyvät ennen tämän illan otteluita sijalta kuusi.

Viikon kaksi ensimmäistä peliä torjunut Henri Risikko väistyy tänään Kolppasen tieltä. Muuten kokoonpano on pitkälti sama kuin torstain RoKi-pelissä. Kalle Kangas on alle 20-vuotiaiden maajoukkueleirityksessä ja hänen paikkansa ottaa Jerkko Virtala. Sairastelun takia huilaa edelleen Emil Kuusla ja kokoonpanon ulkopuolella ovat lisäksi Joona Korhonen, Juuso Fagerström ja Severi Auvinen sekä U20-joukkueessa pelaavat Tuomas Nissinen, Jimi Enckell ja Lauri Toikka.

Jokerit ja FPS kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella lokakuun lopussa Keravalla. Tuolloin kotijoukkue oli parempi lukemin 3-2 voittomaaikisan jälkeen. Keravalle saapui paljon FPS-faneja ja tänään Forssassa jokerikannattajien pikkujoulureissu tuo myös varmasti hyvän tunnelman mukanaan.

FPS on Mestiksen sarjajumbo eli 13:s. Joukkueella oli päällä karmaiseva yhdeksän ottelun tappioputki, mutta se napsahti poikki eilen perjantaina, kun Hokki kaatui Forssassa lukemin 5-2.

Tämän illan ottelu alkaa klo 17.00. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä (A) - Otto Karvinen (A)
94 Väinö Sirkiä - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
27 Onni Lind - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
9 Mathias Hänninen - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
50 Atso Lehtinen - 7 Hannes Häkkilä
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Murskaluvut Forssassa - ”Aikamoista ilotulitusta”

Seuraava
Seuraava

Kangas: Joka jätkän pitää pystyä parempaan