Kokoonpano vuoden viimeiseen

Jokerit päättää vuoden 2023 pelien osalta tänään lauantaina Keravalla, jonne vieraaksi saapuu FPS. Helsinkiläisten maalilla pelaa Ville Kolppanen ja kokoonpanoon palaa Jesse Liuksiala.

Jokerit otti kolmannen peräkkäisen voittonsa perjantaina kaatamalla TUTOn vaiheikkaassa pelissä 6-5 voittomaalikilpailun jälkeen. Helsinkiläiset ovat Mestiksessä kolmantena ja ovat venyttäneet pisteputkensakin jo viiden ottelun mittaiseksi.

Perjantain pelissä 29 kertaa torjunut ja vahvan ottelun pelannut Henri Risikko on tänään varalla, kun Ville Kolppanen luistelee tolppien väliin. Sairastumisesta toipunut Liuksiala palaa nelosketjun keskelle Onni Lindin ja Niclas Tenhovuoren väliin.

Toipilaina ovat edelleen Teemu Henritius, Väinö Sirkiä, Juuso Fagerström, Severi Auvinen ja Tuomas Nissinen. Hannes Häkkilä on vielä tämän viikon Jukureiden matkassa, Kalle Kangas alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja Juho Keinänen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

Lauantain vastustaja FPS on Mestiksessä 13:ntena eli viimeisenä. Torstaina joukkue hävisi TUTOlle kotonaan luvuin 1-5. Sitä ennen tuli kauden rumin tappio Jokereille, kun ennen joulua helsinkiläiset murjoivat FPS:n luvuin 12-2.

Tämän illan ottelu Keravalla alkaa klo 17.00 ja on loppuunmyyty.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että A-katsomo kokonaisuudessaan ja osa B-katsomosta ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. C-katsomo, osa B-katsomosta sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 21 Otto Karvinen (A)
25 Emil Kuusla - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
67 Joona Korhonen - 2 Aatu Wulff - 42 Olavi Vauhkonen
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 13 Niclas Tenhovuori
9 Mathias Hänninen

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C) 
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen - 43 Jerkko Virtala

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Kolmannen erän nousulla vuosi pakettiin - ”Todella ylpeä joukkueesta”

Seuraava
Seuraava

Maalikooste: TUTO - Jokerit