Kokoonpano runkosarjan kenraaliharjoitukseen

Jokerit kohtaa harjoituskauden viimeisessä ottelussaan Imatran Ketterän tänään perjantaina Keravalla klo 18.00 alkavassa ottelussa. Kokoonpanoon tulee vain pieniä muutoksia sitten viime viikon.

Jokerit kohtasi Ketterän viime viikolla Imatralla ottelussa, jonka kotijoukkue voitti lukemin 2-1. Perjantaina helsinkiläiset järjestivät Kiekko-Vantaan kanssa maalijuhlat Keravalla, kun punakeltaiset ottivat 8-5-voiton.

Hyökkäysosasto on sama kuin viime viikon jälkimmäisessä ottelussa. Puolustukseen paluun tekee sairastumisesta toipunut Atso Lehtinen. Severi Auvinen pelaa maalilla.

Loukkaantumisten takia sivussa jatkavat hyökkääjät Otto Karvinen ja Emil Kuusla. Puolustajat Jimi Enckell, Tuomas Nissinen ja Lauri Toikka taas ovat U20-joukkueen matkassa Rovaniemellä ja Oulussa pelattavissa vierasotteluissa.

Ketterä on ollut viime peleissä hyvässä iskussa, sillä Jokerit-voiton jälkeen kaatui Kiekko-Vantaa 5-2 ja tällä viikolla hallitseva Mestis-mestari Kiekko-Espoo 1-0. Ex-jokeri Kari Martikaisen luotsaama imatralaisryhmä on erityisesti puolustuspäässä ollut vakuuttava.

Jokereiden ja Ketterän välinen ottelu alkaa klo 18.00. Hallin ovet aukeavat klo 17.00. Lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Lippuja voi ostaa myös pelipäivänä hallilta ovien auettua (huom. vain korttimaksu).

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että pääkatsomon osat A ja B ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. Katsomonosa C sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

94 Väinö Sirkiä (A) - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
9 Mathias Hänninen - 81 Erkka Seppälä (A) - 2 Emil Oksanen
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 67 Joona Korhonen
27 Onni Lind - 10 Juuso Fagerström - 13 Niclas Tenhovuori

11 Valtteri Jeskanen - 50 Atso Lehtinen
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas (A) - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala

20 Severi Auvinen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Auvinen nollasi, Lemberg tehoili - harjoituskauden huipennus kuvina

Seuraava
Seuraava

Jokerit ja Gigantti jälleen yhteistyöhön