Jokerit ja Gigantti jälleen yhteistyöhön

Jokerit Helsinki Oy ja Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä Gigantti aloittavat uudelleen yhteistyön, jota tehtiin ensimmäisen kerran jo 20 vuotta sitten Gigantin saapuessa Suomeen.

Tuore yhteistyösopimus takaa Gigantille näkyvyyden niin Jokereiden peliasuissa kuin sosiaalisen median kanavissa kauden aikana.

-Gigantti aloitti jo 2000-luvun alussa Suomeen tullessaan urheilumarkkinoinnin yhteistyön Jokereiden kanssa. Tavoitteena oli yhtiön tunnettuuden lisääminen. Yhteistyö sujui jo tuolloin erinomaisesti ja sitä on nyt upea päästä jatkamaan, sanoo Jokerit Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

-Yhteistyön uudelleen aloittamisessa on meille paljon innostunutta tunnetta. Vaikka vuodet ovat vierineet, oli yhteisen sävelen löytäminen Jokerien kanssa taas helppoa. Arvostamme Gigantissa omistautunutta otetta, tehokasta toimintaa ja tietenkin paikkoja ratkaista asiat asiakkaan hyväksi. Samanlaista tatsia ja näyttäviä ratkaisuja odotamme näkevämme myös Jokereiden alkavalla kaudella, innokkaan yleisön iloksi, kertoo Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä.

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä. Yrityksen palveluksessa työskentelee 42 myymälässä, yritysmyynnissä, verkkokaupassa ja asiakaspalvelussa yhteensä 1500 työntekijää.

Lue lisää osoitteessa gigantti.fi.

Edellinen
Edellinen

Kokoonpano runkosarjan kenraaliharjoitukseen

Seuraava
Seuraava

Neurokuntotestit Ainonen kanssa