Kokoonpano Joensuun Talviklassikkoon

Jokerit pelaa tänään lauantaina historiallisessa ulkoilmaottelussa Joensuussa Mehtimäen pesäpallostadionilla. Helsinkiläiset lähtevät kamppailuun nauttimaan, mutta samalla jahtaamaan voittoa kahden tappion perään.

Vuosi 2024 on Jokereiden osalta alkanut kahdella sarjakärki IPK:ta vastaan pelatulla ottelulla, joissa molemmissa vastustaja on ollut parempi. Perjantaina Iisalmessa punakeltaiset olivat vahvoja ensimmäiset 30 minuuttia, mutta sitten niska napsahti ja isännät etenivät 5-0-voittoon.

Perjantain pelin jäljiltä kokoonpanon tulee kaksi muutosta, kun Henri Risikko palaa maalille ja Atso Lehtinen puolustukseen. Pelikiellon takia vielä tänään huilaa Niclas Tenhovuori. Loukkaantuneena sivussa on Joona Korhonen.

Illan vastustaja Joensuun Kiekko-Pojat katkaisi viime ottelussaan kuuden pelin tappioputken, kun Hermes kaatui Outokummussa rankkareilla 3-2. JoKP on pelannut halliremontin vuoksi kotipelinsä tällä kaudella Outokummussa ja pääsee tänään ensimmäistä kertaa vihdoin esiintymään kotikaupungissaan.

Jokerit ja JoKP ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin. Marraskuun lopussa Helsingin jäähallissa punakeltaiset ottivat vakuuttavan 8-2-voiton. Sarjataulukossa Jokerit on viidentenä ja JoKP seitsemäntenä neljän pisteen päässä kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Ottelu Mehtimäen pesäpallostadionilla alkaa klo 17.00. Studio-osuus MTV Katsomossa starttaa klo 16.30.

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
94 Väinö Sirkiä - 81 Erkka Seppälä - 9 Mathias Hänninen
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - Otto Karvinen (A)

3 Kalle Kangas - 7 Hannes Häkkilä
77 Santeri Haakana - Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
50 Atso Lehtinen

35 Henri Risikko (30 Ville Kolppanen)

Edellinen
Edellinen

Huuda itsellesi pala historiaa - Game worn -paitoja huutokaupassa

Seuraava
Seuraava

Karut luvut Iisalmessa - ”Pehmeitä oltiin maalinteossa”