Keravan lauantaisauna lämpenee - tässä kokoonpano

Jokerit kohtaa viikon ainoassa ottelussaan Forssan Palloseuran lauantaina Keravalla klo 17.00. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee vain pieniä muutoksia sitten viime viikonlopun Rovaniemen-reissun.

Jokerit haki RoKilta kahdesta pelistä neljä pistettä ja on Mestiksessä neljäntenä ennen lauantain pelejä. Eroa kärkikolmikkona porhaltavaan IPK:hon, Kiekko-Espooseen ja Ketterään on kuitenkin ehtinyt tulla 9-12 pistettä, joten punakeltaiset kaipaavat lisää voittoja.

Hyökkäysosasto on ketjujen osalta sama kuin lauantaina Rovaniemellä, mutta pakkipareihin valmennusjohto on tehnyt pieniä viilauksia. Maalilla jatkaa Severi Auvinen ja varalla on tänään 17-vuotias Lukas Selin, joka on pelannut alkukauden helsinkiläisten U20-joukkueessa.

Hyökkääjä Onni Lind on toipunut pelikuntoon ja pelaa tämän viikonlopun U20-joukkueen riveissä. Loukkaantumisten vuoksi sivussa jatkavat maalivahti Henri Risikko ja hyökkääjä Otto Karvinen. Sentteri Jesse Liuksiala on vielä tänään pelikiellossa. Puolustaja Atso Lehtinen on kokoonpanon ulkopuolella. U20-joukkueessa pelaavat puolustajat Lauri Toikka, Tuomas Nissinen ja Jimi Enckell.

Illan vastustaja FPS on Mestiksessä 12:ntena, kun 12 pelistä on tullut kymmenen pistettä. Forssalaiset pelasivat perjantaina kotonaa Ketterää vastaan ja hävisivät 3-5, vaikka johtivat ottelua toisessa erässä 3-1.

Lauantain ottelu Keravalla alkaa klo 17.00. Seisomakatsomossa on tätä kirjoitettaessa vielä joitain lippuja jäljellä ja pääkatsomosta näkörajoitepaikkoja muutamia saatavilla Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Jokerit suosittelee yleisöä saapumaan paikan päälle julkisilla liikennevälineillä. Hallin edustalla käytössä olevalla Kalevan Urheilupuiston parkkipaikalla on hyvin rajallinen määrä paikkoja. Jos saavut paikan päälle henkilöautolla, varaudu siihen, ettei vapaita paikkoja ole.

Urheilupuiston parkkipaikalla on voimassa maksullinen pysäköinti, jonka maksut suoritetaan Easypark ja Parkman -mobiilisovelluksilla. Pysäköinnin hinta ottelutapahtuman ajaksi on 15 euroa. Ottelun aikana suoritetaan pysäköinninvalvontaa.

Yleisöä pyydetään huomioimaan myös, että pääkatsomon osat A ja B ovat anniskelualueita (K18), joihin alaikäisillä ei ole pääsyä. Katsomonosa C sekä päädyn seisomakatsomo ovat sallittuja ja niihin pääsy on kaikenikäisillä.

Jäähallin myyntipisteissä käytössä on ainoastaan korttimaksu.

Tervetuloa Keravalle kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 2 Emil Oksanen
25 Emil Kuusla - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
67 Joona Korhonen - 45 Teemu Henritius - 13 Niclas Tenhovuori
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

77 Santeri Haakana - 7 Hannes Häkkilä
3 Kalle Kangas - 47 Saku Forsblom (C)
11 Valtteri Jeskanen - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala

20 Severi Auvinen (35 Lukas Selin)

Edellinen
Edellinen

Kaksi pistettä trilleristä - ”Rankkareissa noustiin kuilun partaalta”

Seuraava
Seuraava

Kuusla: Tehdään sovittuja asioita