Kaikki valmista Pitsiturnaukseen - "Tunnelma varmasti mahtava"

Joukkue teki torstaina pitkän jäätreenin Helsingissä ja hyppää vielä saman päivän aikana bussiin kohti Raumaa. Perjantaina odottaa ensimmäisen harjoitusviikon huipentuma, kun Pitsiturnauksessa otetaan mittaa Liiga-joukkueista.

Sentteri Erkka Seppälällä on HPK-vuosiltaan kokemusta perinteikkäästä kauden avauksesta Raumalla. Hän tietää, minkälainen koettelemus pelaajilla on edessään, kun päivän aikana pelataan useampi 2x15 minuutin mittainen ottelu.

-Tosi intensiivinen. Monta peliä samassa tapahtumassa ja vähän raskas pelaajille, kun koko ajan pitää olla hereillä. Mutta hieno meininki siellä on ja huomennakin paljon tulossa paikalle kannattajia. Tunnelma on varmasti mahtava, Seppälä sanoo.

Jokerit lähtee otteluihin ajamaan sisään rohkeasti omaa pelitapaansa.

-Ei kannata lähteä ujostelemaan, koska muillekin nämä ovat ensimmäiset treenipelit ja kaikki lähtevät samalta viivalta. Rohkeasti pelataan ja pyritään saamaan omat vahvuudet esiin. Sitä kautta haluamme joukkueena myös menestyä, emme vain osallistua, puolustaja Saku Forsblom linjaa.

Katso pelaajien koko haastattelut alla olevalta videolta.

Jokerit pelaa ensimmäiset ottelunsa Raumalla perinteisessä Pitsiturnauksessa perjantaina. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuu Porin Ässät klo 12.30 ja isäntäjoukkue Lukko klo 15.00. Tämän jälkeen turnaus jatkuu sijoitusotteluilla iltaan asti.

Edellinen
Edellinen

Pitsiturnauksessa mahtava tunnelma

Seuraava
Seuraava

Forsblom kapteenina harjoituskaudella