Jokerit Liikuttaa ystäväluistelu Käpylässä sunnuntaina 11.2.

Laskiaissunnuntaina 11. helmikuuta kootaan koko jokeriperhe yhteen Käpylän urheilupuistoon Jokerit Liikuttaa ystäväluisteluun. Paikalla on Mestis-joukkue, legendapelaajia, jokerijunioreita, tubettajia ja tietysti Otto-maskotti.

Jokerilegendojen Aimot-joukkue isännöi Ossi Väänäsen johdolla kaukalossa enemmän tai vähemmän leikkimielistä turnausta. Vastustajina ovat jokerikannattajien jääkiekkojoukkue JHC, e-urheiluorganisaatio ENCE sekä Kukkopoikien jengi, jonka tähtiä ovat artisti Arttu Lindeman sekä tubettajat Jaakko Parkkali ja Toimistopojat-kanavalta tuttu Veikka Markkanen.

Ennen turnausta kaukalossa esiintyy näytösottelussa tulevaisuuden tähtiä vilisevä Jokereiden U7-joukkue. 

Jokerit esittelee tapahtumassa uuden pelaajille jaettavan palkinnon, joka kantaa seuralegendoihin lukeutuvan Jani Ritan nimeä. Palkinto jaetaan jokaisesta ikäluokasta pelaajalle, joka on esimerkillisesti edustanut seuran arvoja kauden aikana. Palkinnon saava pelaaja on ahkera, motivoitunut niin urheilussa kuin koulussa, ystävällinen kaikille ja omaa hyvät käytöstavat. Jokainen palkittava pelaaja saa Jokereiden yhteistyökumppani Warriorin toimittaman kultaisen mailan.

Urheilupuiston tekojäällä riittää vilskettä koko tapahtuman ajan. Jäällä on erilaisia toimintapisteitä, jossa voi käydä kokeilemassa omia taitojaan. Samalla voi moikata Mestis-joukkueen pelaajia, jotka tulevat luistelemaan yleisön sekään. Tapahtuma-alueelta löytyy myös fanituotepiste sekä lämmintä syötävää ja juotavaa. 

Jokerit Liikuttaa yleisöluistelu järjestetään sunnuntaina 11.2. klo 12.00–15.00 Käpylän urheilupuistossa. Tervetuloa koko perheen ja kavereiden voimin nauttimaan punakeltaisesta laskiaissunnuntaista!

Edellinen
Edellinen

Auta syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheitä ostamalla lippu 17.2. otteluun

Seuraava
Seuraava

Voittoputkelle päätös - ”Tehokkuus jäi vähän vajaaksi”