Jokerit Liikuttaa ystäväluistelu kokosi Käpylään ison joukon punakeltaisia - katso kuvat

Laskiaissunnuntai rapsakassa pakkaskelissä sujui Jokerit Liikuttaa ystäväluistelun merkeissä Käpylässä, jonne saapui sankoin joukoin niin junioripelaajia kuin kannattajiakin. Tunnelma oli kylmästä huolimatta lämmin ja iloinen, kun niin pienemmät kuin vanhemmatkin jokeripelaajat pääsivät esittelemään taitojaan jäällä.

Kaukalossa tapahtumat alkoivat Jokereiden nuorimpien eli U7-joukkueen näytösotteluilla. Tulevaisuuden tähdet olivat heti valmiina ja näyttivät esimerkkiä vanhemmalle väelle.

Jokerilegendojen Aimot-joukkue otti omansa Juha Lind Cupissa eli leikkimielisessä turnauksessa, jossa mukana olivat jokerikannattajien joukkue JHC, Arttu Lindemanin kokoama Kukkopojat ja e-urheiluorganisaatio ENCE. Aimot voitti JHC:n trillerimäisessä finaalissa. Jani Rita oli vähemmän yllättäen turnauksen paras pelaaja.

Jokerit esitteli tapahtumassa uuden Ritan nimeä kantavan palkinnon. Se jaettiin jokaisesta ikäluokasta pelaajalle, joka on esimerkillisesti edustanut seuran arvoja kauden aikana. Palkinnon saanut pelaaja on ahkera, motivoitunut niin urheilussa kuin koulussa, ystävällinen kaikille ja omaa hyvät käytöstavat. Jokainen palkittava pelaaja sai Jokereiden yhteistyökumppani Warriorin toimittaman kultaisen mailan. Lista palkituista löytyy alta.

Jani Rita -palkinto 2024:
U7:
Valtti Järvinen 
U8: Eero Luoma
U9: Matvey Feldman
U10: Olavi Tapanila
U11: Elton Raike
U12: Vili Wiklund
U13: Ben Sarivaara
U14: Sami Sinkko
U15: Niklas Pitkäjärvi
U16: William Gammals
U18: Niko Rajala
U20: Tuomas Nissinen 
Mestis: Teemu Henriutus

Jokereiden Mestis-joukkue saapui moikkaamaan faneja kentälle, jossa otettiin yhteiskuvia ja aikaa oli myös leikkimielisille kilpailuille ja kiekotteluille. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli erittäin onnistunut ja - mikä tärkeintä - väki saapui Käpylään liikkumaan ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Jokerit kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita!

Kuvat: Mikko Taipale

Edellinen
Edellinen

Kolppanen ystäväluistelusta: Tällaisista tapahtumista saa viikoiksi voimaa

Seuraava
Seuraava

Tuloksellisesti täydellinen vierasrundi - ”Kolme pistettä on se, joka muistetaan”