Auta syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheitä ostamalla lippu 17.2. otteluun

Jokerit lahjoittaa yhden euron Sylva ry:n toiminnan tukemiseen jokaisesta lauantaina 17.2. TUTOa vastaan pelattavaan otteluun ostetusta pääsylipusta. Sylva on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys.

Vuonna 2023 Suomessa sairastui 155 lasta syöpään ja 22 lasta menehtyi.

Helmikuussa Sylva kampanjoi lasten syövän teemalla: Tuen tarve jatkuu, vaikka syöpähoidot päättyvät. On kuljettava pitkä matka, ennen kuin lapsen ja perheen elämä on toipunut raskaasta matkasta syövän kanssa.

Perheen paluu erilaiseen arkeen vaatii sopeutumista sekä ihmissuhteet vahvistamista. Myöhäisvaikutukset ovat osa perheen elämää rankkojen hoitojen jälkeen. Tuen tarve jatkuu, vaikka syöpähoidot päättyvät.

Helmikuun aikana Sylvan kampanja ”It´s not over when it´s over – Se ei ole ohi, kun se on ohi” näkyy sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa ympäri Suomen.

Jokerit ja TUTO kohtaavat Mestiksen runkosarjaottelussa lauantaina 17.2. klo 17.00 Helsingin jäähallissa. Jokaisesta ostetusta pääsylipusta Jokerit lahjoittaa yhden euron Sylvan toiminnan tukemiseen.

Liput peliin hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Tervetuloa Nordikselle kannustamaan Jokerit voittoon ja tekemään hyvää tärkeän asian puolesta!

Sylvan alueellista työtä voit tukea myös suoraan lähettämällä lahjoituksen Mobile-Paylla numeroon 87215.

Edellinen
Edellinen

Playoff-kausikorttien ennakkomyynti käynnissä

Seuraava
Seuraava

Jokerit Liikuttaa ystäväluistelu Käpylässä sunnuntaina 11.2.