Jokerit U18 vei myös toisen SM-finaalin jatkoerässä

Joonas Paqvalin ratkaisi Jokereille toisen U18 SM-sarjan finaalin maanantaina jatkoerässä. HIFK kaatui lukemin 4-3 ja mestaruus on punakeltaisille katkolla keskiviikkona Pirkkolassa.

Maanantain toisessa finaalissa HIFK oli ensimmäisessä erässä terävämpi ja otti nopeasti 2-0-johdon. Renny Tainio iski Jokereille kavennuksen, mutta erätauolle mentiin vastustajan 3-1-johdossa.

Toisen erän alussa Tainio toi päivän toisella osumallaan vieraat jälleen maalin päähän. Erän viimeisellä minuutilla Paqvalin tasoitti 3-3:een.

Lauantain tapaan myös toisessa finaalissa edettiin jatkoerään. Jokerit pääsi siihen viiden minuutin ylivoiman turvin, mutta väärästä vaihdosta tullut kakkonen tasoitti puntit.

Tasavajaa kelpasi Jokereille ja Paqvalin löysi ajassa 62.17 voiton avaimet, kun hän laukoi Juho Keinäisen syötöstä 4-3-osuman.

Jokerit johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0 ja mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla keskiviikkona Pirkkolassa. Ottelu alkaa klo 18.30. Liput ovelta 8 euroa (7-16v 4 euroa). Huom! Vain korttimaksu.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Kuvat: Mikko Taipale